Bucuresti

Hotel Marshal Garden, Calea Dorobanți 50B, București

30 Mai 2018

Ora: 18.00

6 Speakeri

Moderator Florin Popescu

220 Locuri

Intrare libera dar NUMAI cu invitatie

Despre nasterea la Medicover

Cum este nasterea la Maternitatea Medicover:

La Maternitatea Medicover, fiecare viitoare mamica reprezinta o prioritate absoluta si beneficiaza de cel mai inalt nivel de ingrijire.

Maternitatea Medicover pune la dispozitia fiecarei mamici o echipa dedicata si un plan de nastere personalizat pentru siguranta si confortul tau.

Primul contact al nou-nascutului cu mamica are loc in primele secunde dupa nastere, iar toate mamicile beneficiaza de contact skin-to-skin indiferent de tipul nasterii. Maternitatea Medicover promoveaza conceptul de „rooming in”, prin care mamicile impart camera cu bebelusul lor.

Personalul dedicat alcatuit din moase si asistente ofera consultanta in alaptare si sunt mereu la o apasare de buton distanta. Medicover colaboreaza cu Asociatia Moaselor din Romania, aceasta fiind partener exclusiv al Spitalului Medicover – mamicile beneficiaza, astfel, de consultanta de cea mai inalta calitate.

 • Maternitatea Medicover

Castiga Pachetul CBC DIAMOND

Cordblood Center ofere la TOMBOLA un pachet de recoltare celule stem in valoare de 4590RON!

Prin pachetul CBC DIAMOND, oferit în exclusivitate de Cord Blood Center Group, se obține o grefă de sânge ombilical și sânge placentar, ca sursă de celule stem hematoformatoare și o unitate de țesut de cordon ombilical, sursă de celule stem mezenchimale.

Avantajele asigurate de pachet constau în asigurarea unei grefe maximale de celule stem hematoformatoare, testele efectuate evidențiind o creștere cu peste 15 % a parametrilor cantitativi, comparativ cu grefa obținută prin procedura clasică de recoltare a sângelui ombilical. Astfel, cresc șansele de calificare a grefei de sânge și de reușită în caz de transplant. Prin asocierea unității de țesut de cordon ombilical se asigură diversitatea tipurilor de celule stem disponibile pentru utilizare terapeutică și astfel extinderea gamei de afecțiuni tratabile.

 • Cord Blood Center

Intrebari frecvente

Pentru alte intrebari suplimentare contactati: andraf@desprecopii.com sau 0724 367 214.

 • Cui se adreseaza acest eveniment?

  In primul rand femeilor insarcinate care doresc sa fie pregatite pentru nastere si primele luni acasa cu bebelusul. Apoi, proaspete mamici, care doresc sa afle lucruri noi despre cresterea bebelusului. Evenimentul este util si pentru viitori tatici si este special gandit ca sa-i faca sa devina tatici implicati.
 • Am completat formularul dar nu am primit invitatia. Ce fac?

  Locurile sunt limitate si s-ar putea sa nu primiti invitatia pentru ca locurile s-au ocupat. Dar ca sa verificati, va rugam sa ne contactati la andraf@desprecopii.com sau 0724 367 214.
 • Pot sa vin impreuna si cu sotul sau o prietena? Dar cu copiii?

  Poti sa rezervi pana la 4 locuri completand formularul de rezervare. Sotul sau o prietena, sau ambii, sunt deci bine veniti! Chiar este recomandat sa participi cu sotul/partenerul.
  De aceasta data, nu asiguram loc de joaca sau servicii de supraveghere/activitati copii. Este decizia dvs. daca aduceti si copiii la eveniment.

Eveniment sustinut de:

Multumim tuturor acelora implicati in organizarea acestui eveniment.

Medicover
Cordcenter Pampers Aqua Carpatica Kids Dr Phyto Klorane Alinan Hotel Marshal Garden