Copilul meu are sub 2 ani. Ce jucarie sa-i aleg ?

  • Trimis de Anda08
  • 11 aprilie 2013, 12:19:50 EEST
  • 3.770 vizualizari
Trimite Denunta

De la varsta de 0 la 2 ani, vei experimenta cum copilul tau se transforma intr-o persoana cu drepturi depline, care poate merge, manca si vorbi. Caracterul si personalitatea sa se vor dezvolta treptat si se vor adauga multe momente placute in viata ta. La aceasta varsta, copilul tau va fi capabil sa inteleaga mai mult decat el / ea poate exprima iar jocul va fi modalitatea sa cea mai la indemana de a explora lumea.

0-2 ani: Bebelus in floare

Acum copilul devine foarte interesat sa exploreze lumea. Orice lucru care se deschide si se inchide, are butoane si comutatoare si face un sunet este extrem de interesant. Jucarii cu piese care se imbina, sortatoare si jucarii de constructie, vehicule cu usi care se deschid, mini-bucatarii cu butoane etc. vor pastra copilul ocupat pentru o perioada lunga de timp.
 
Poti introduce caramizi si seturi de joc LEGO® DUPLO® atunci cand copilul tau este de 1 ½ ani - impreuna puteti incepe stivuirea caramizilor sau combina nelimitat elementele de diferite culori. Pe masura ce abilitatile sale motorii se dezvolta, vei experimenta cum copilul tau va reu?i treptat sa stivuiasca singur caramizile. Animalele mici DUPLO sunt reprezentative si foarte utile pentru ca el/ea sa invete diferitele denumiri de animale precum si sunetele pe care acestea le emit.