Visul de joaca al copilului tau devine realitate!

  • Trimis de Anda08
  • 27 noiembrie 2013, 09:43:01 EET
  • 5.828 vizualizari
Trimite Denunta

Dragii nostri, visul de joaca al copilului vostru chiar poate deveni realitate! Va intrebati cum? Foarte simplu: Scrie in cateva cuvinte care este povestea de joaca preferata a copilului tau, si poti castiga premiul cel mare: o petrecere tematica de vis a copilului tau la tine acasa, sau unul din cele 40xseturi LEGO DUPLO

Cum pot participa la concurs?

Scrie in cateva cuvinte care este povestea de joaca preferata a copilului tau! Premiem povestea relatata cel mai frumos, emotionant, amuzant, dragalas dar nu neaparat cea mai lunga. Povestea trebuie inscrisa AICI

 

Fiecare membru are dreptul sa participe la concurs cu maxim 5 povesti!

 

Exemplu: Anei ii place sa se joace de-a printesa. De fiecare data cand isi pune la gat cele mai lungi margele ale mele si se inveleste cu totul in esarfa mea roz, fetisoara ei radiaza de fericire si incepe sa se plimbe prin casa cu un aer stapanitor. “Mama, Ana e o pintzesa flumoasa”. Si eu ii spun: “Ana, esti cea mai dragalasa printesa pe care am cunoscut-o vreodata.”

 

Ce pot castiga? Castigatorii sunt afisati la finalul articolului

 

Premiul cel mare: o petrecere tematica de vis a copilului tau la tine acasa

Sau unul din cele 40x seturi LEGO DUPLO (20x 6151 pentru fetite si 20x 6146 pentru baietei). Poti opta pentru premiul dorit in formularul de inscriere

 

 

Care este durata concursului?

Concursul se va desfasura incepand cu data de 3 decembrie 2013 si se va incheia la data 31 decembrie 2013. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. Castigatorii premiului vor fi la data de 7 ianuarie 2014.

 

Desemnarea castigatorilor

Castigatorul premiului cel mare va fi desemnat de un juriu. Urmatorii 40 de castigatori vor fi desemnati prin targere la sorti. 

 

Datorita sarbatorilor amanam anuntul castigatorilor pana pe 9 Ianuarie 2014.

 

Important: Membri clubului LEGO DUPLO vor intra in tragerea la sorti cu 3 sanse mai mari, fata de numai o sansa pentru membri neinregistrati.

 

REGULAMENT OFICIAL

 

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI  

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina. 

 

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru,  va puteti inregistra aici .

 

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 3 decembrie 2013 si se va incheia la data 31 decembrie 2013. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. Castigatorii premiului vor fi la data de 7 ianuarie 2014. Datorita sarbatorilor amanam anuntul castigatorilor pana pe 9 Ianuarie 2014.

 

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Cum se participa la concurs: . Scrie in cateva cuvinte aici care este povestea de joaca preferata a copilului tau, si poti castiga premiul cel mare: o petrecere tematica de vis a copilului tau la tine acasa, sau unul din cele 40xseturi LEGO DUPLO (20x 6151 pentru fetite si 20x 6146pentru baietei). Puteti participa cu maxim 5 povesti si puteti opta pentru premiul dorit in formularul de inscriere

 

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Castigatorul premiului cel mare va fi desemnat de un juriu. Urmatorii 40 de castigatori vor fi desemnati prin targere la sorti. 

 

6. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, user: Anda08, in termen de 7 zile. Castigatorul va fi informat de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Daca persoana desemnata castigatoare nu comunica datele persoanele in termen de 7 zile,  premiul va fi acordat urmatorului clasat.

 

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi anuntati la data de 7 ianuarie 2014, atat pe mail cat si pe pagina de concurs, dar si in Clubul Parintilor LEGO® DUPLO®  Datorita sarbatorilor amanam anuntul castigatorilor pana pe 9 Ianuarie 2014.


8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR
Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

 

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil si adresele de email sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, mail, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

 

10. DISPOZITII FINALE

Pentru a participa la acest concurs, participantii trebuie sa fie siguri ca sunt detinatorii drepturilor de autor ale respectivelor fotografii, respectand legile de proprietate intelectuala ale Uniunii Europene.

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si / sau fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

 

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

 

12. LITIGII Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SUCCES!

 

 

Castigatorii concursului sunt:

Premiul cel mare merge la: CreangaAlexandra

Un premiu SURPRIZA din partea LEGO Romania merge la: Dana_bebe


Urmatorii 40 de castigatori desemnati prin tragere la sorti sunt:

 

I. Loredana Andreea
B. Andrea
P. Mariana
C. Daniela
C. Ancuta
I. Andreea
R. Cristina
J. Gabriela
F. Cristina
R. Claudiu Constantin
M. Roxana
B. Lacramioara
T. Dana-Delia
T. Mariana
s. daniela
G. Mihaela
B. Cristina  
D. Veronica
l. rusu
I. Daniela
N. Mihaela Lacramioara
P. Cristina
A. MARILENA
A. dan
G. Ramona Liana
A. Serbanoiu
D. ADRIANA  
C. Andreea
G. Simionescu
l. alina georgiana
P. Tatiana
d. Madalina
M. Ioan
P. Alina Carmen
C. MONICA
L. Oana            
M.-R. Medeea
C. IONELA
b. liliana
B. CRISTINA


Va felicitam inca odata si ne pare rau ca nu va putem premia pe toti!

Castigatorii se vor anunta si pe adresa de mail cu care s-au inscris in concurs.

IMPORTANT : Astept datele voastre pe PM sau mail andraf@desprecopii.com cat mai curand posibil: nume/prenume, adresa/cod postal, nr telefon, user desprecopii. Va rog mentionati in subiect concursul Visul de joaca LEGO DUPLO.


Povestea castigatoarei premiului cel mare:
"Fetita mea se numeste Karina - Silviana , are 3 ani jumate si isi doreste sa fie printesa. Facem cu scaunele  si o paturica roz o casuta de pitici. Ne costumam cu rochita de Alba ca Zapada  si o  papusa mai marisoara este Regina, care vine cu mere de vanzare intr-un cos. Alba ca Zapada musca din mar si moare. Vine o papusa- baiat care se numeste ""Printul"", canta un cantecel:"" Cand oare va veni, printul ce mi-e sortit
Impreuna sa fugim intr-o lume de vis"". La sfarsitul cantecelul, printul o pupa pe Alba ca Zapada, aceasta se trezeste, printul ii spune cat este de frumoasa si o intreaba "" Vrei sa fii sotia mea?"" Bineinteles ca Regina si Printul imprumuta vocea mamei.Ca sa fie mai interesant, mai apar in povestea cei 7 pitici (canta piticii :"" Noi suntem piticii / piticii voinicii , piticii voiosii/ Cu scufite rosii)  si vanatorul ( Alba-Ca-Zapada fugi in padure, Regina e nebuna, vrea sa te ucida) si Alba ca Zapada se ascunde dupa dulap."


Povestea castigatoarei premiului special:
"Lego duplo este prietenul Anei cel mai indragit. Am inceput pe la 14 luni si de atunci nu ne-am oprit decat in vacanta (acum are 3 ani si 3 luni). 2-3 personaje sunt nelipsite din poseta mamei oriunde mergem.
Ultima noastra descoperire: sinele de tren. Dupa ce facem trasee lungi, lungi, construim gari, le numerotam, le dam si nume( denumiri simple - 3-4 litere - cat, boy, Ana, dog...) apoi incepe marea distactie. Pasagerii se plimba peste tot. Nepoteii ajung la bunici, bunicii vin si ei in vizita, doctorii ajung la pacienti, la spital, animalele la Zoo, la veterinar, la ferma, la printese, in tara prajiturilor, parintii merg la servici...
Regula noastra este ca in fiecare seara sa stangem tot. Asa ca putem incepe iar si iar.
Multumim mult Lego, ne jucam mult cu tine!"

 

Cei 4 castigatori care nuau trimis datele:

DanielaCanareica

andreea_bv

11ionut

IonelaYonya
au fost inlocuiti prin tragere la sorti cu:
louislup@
maziluandreea88@
ana_gugustiuca@

spinu.atena@

Va multumim pentru participare si va asteptam cu drag si la alte concursuri frumoase! [dc]