Construiţi-vă propriul Tetris!

  • Trimis de Anda08
  • 7 octombrie 2013, 10:44:07 EEST
  • 3.855 vizualizari
Trimite Denunta

Tetris este, ca şi LEGO® DUPLO®, un joc care stimulează logica, rezolvarea problemelor şi învăţarea formelor. Puteţi îmbina toate aceste abilităţi într-un joc denumit Construieşte-ţi propriul Tetris.


Construiţi cuburile
Mai întâi, construiţi cuburile de Tetris – cărămizi individuale, cuburi sau cuburi sub formă de L. Cu cât sunt mai multe, cu atât este mai vesel. Cu mai multe forme, jocul durează mai mult şi copiii se distrează mai bine.

Să înceapă jocul
Scopul este acela de a combina cuburile individuale astfel încât să nu existe spaţii goale, ca într-un Tetris obişnuit. Construiţi un pătrat sau un dreptunghi. Iar atunci când deveniţi expert, puteţi încerca Tetris în 3D în care cuburile trebuie să se îmbine pe câteva nivele.

Perfecţionaţi gândirea logică a copilului dumneavoastră
Acest joc ajută copilul din mai multe puncte de vedere – perfecţionează aptitudinile logice, ajută la conștientizarea spaţială şi rezolvarea problemelor. De asemenea, se dezvoltă odată cu copilul, deoarece îi puteți spori oricând gradul de complexitate adăugând alte cuburi. Va recomandam un exemplu dragut de cum puteti juca tetris cu LEGO® DUPLO® AICI !