Luaţi-vă aripi!

  • Trimis de Anda08
  • 30 septembrie 2013, 11:00:35 EEST
  • 3.611 vizualizari
Trimite Denunta

Unul dintre cele mai minunate lucruri despre LEGO® DUPLO® este că perfecționează imaginația copiilor. Din doar câteva piese construiți un avion, iar copilul dumneavoastră poate deveni un pilot care explorează lumea din jur.


Construiţi un avion
Folosiţi imaginaţia copilului şi pe a dumneavoastră. Construiţi un avion care să vă placă amândurora. Este nevoie doar de trei piese pentru a construi unul simplu (fuzelaj, aripi şi cabină) sau puteţi fi mai îndrăzneţi şi puteţi construi o aeronavă ultra modernă cu caracteristici de ultimă generaţie.

Exploraţi lumea
Ca pilot, copilul dumneavoastră va descoperi o lume cu totul nouă. Îl puteţi trimite într-o misiune de recunoaştere până la bucătărie sau îi spuneţi să piloteze un avion de marfă încărcat cu cărămizi pentru construirea unui şantier de cealaltă parte a încăperii.

Jocul de-a aeroportul
Asumarea diverselor roluri (pilot, controlor de zbor) învaţă copiii să îşi folosească imaginaţia şi să descopere cum funcţionează universul din jur. Construirea întregului aeroport cu maşini, piste şi turn garantează ore întregi de distracţie pentru toată lumea!