Foi de activitate cu Lego Duplo

  • Trimis de Admin
  • 13 august 2013, 14:32:08 EEST
  • 2.307 vizualizari
Trimite Denunta

La gradinita sau in clasele pregatitoare, copiiilor le sunt introduse proiecte care necesita trasarea unor linii si taiere de precizie / decuparea unor imagini. Succesul acestor activitati depinde de abilitatile motorii fine dar puternice, care sunt dezvoltate numai prin practica.

Incurajarea copilului de a practica urmarirea unor linii punctate sau labirinturi si taierea unor foi de lucru, il va ajuta sa-si dezvolte muschii degetele si mainilor, dar in acelasi timp isi va imbunatati si coordonarea intre mana dominanta (mana care detine creionul sau foarfeca) si mana non-dominanta (mana care stabilizeaza hartia pe care scrie sau o taie).

Pentru copilasi mici dar cu indemanare mare, va recomandam produsele produsele   LEGO® DUPLO®

Inscrie-te in Clubul Parintilor LEGO® DUPLO® si ai parte de multe avantaje!
 
Alegeti unul din desenele de mai jos si scoateti la imprimanta imaginea respectiva. Oferiti foaia printata copilului dumneavoastra impreuna cu un pumn de creioane colorate. Se adauga rabdare si imaginatie dupa gustul celui mic. In final se serveste la servici - pe perete,birou etc., in baie - pe oglinda, la sot in servieta si de ce nu ... la desprecopii.com in speranta unui premiu!