Revenirea la clasici: ce face o jucărie nemuritoare

  • Trimis de Anda08
  • 15 iulie 2013, 11:02:47 EEST
  • 2.165 vizualizari
Trimite Denunta

Nu sunteți sigur cum funcționează acele jucării noi interactive? Sau dacă copilul dumneavoastră se va juca cu ele? Dacă aveți dubii, reveniți la Clasici.

Unele jucării au o durată de viață mai ridicată decât altele. Acest lucru este legat atât de calitatea jucăriei, de ex. dacă sunt durabile și pot supraviețui jocurilor intensive, dar și deoarece continuă să ofere o experiență bună de joc pentru generații de copii.

 

Jucăriile Clasice sau Nemuritoare sunt un pariu sigur pentru mămicile aflate la îndoială sau persoane stresate care oferă un dar, deoarece continuă să fie o jucărie populară.

 

Dar ce face o jucărie Clasică? Răspunsul scurt: este o jucărie pe care te poți baza – ca și copil, precum ca și părinte.

 

Întotdeauna distractive la joacă

Copiii nu fac distincția între Clasici și noile capricii. Ei aleg doar jucăriile cu care este distractiv să te joci.

 

Jucăriile Clasice se disting prin faptul că oferă o experiență amuzantă, de lungă durată. Este o jucărie cu care te poți juca în diferite feluri și încurajează imaginația, implicarea și interacțiunea copilului. Acesta este motivul pentru care jucăriile de construit, mașinile, păpușile, creioanele – pentru a menționa doar câteva – au fost populare de-a lungul generațiilor. Ele furnizează copiilor o experiență de joacă familiară și totuși nouă de fiecare dată.

 

Jucării acționate de copii

Deși astăzi ‘interactive’ înseamnă ‘acționate cu baterii’, sursa cheie de energie a jucăriei clasice este copilul, deoarece generează și promovează jocul imaginativ și furnizează jocuri pentru ore întregi.

 

Un simplu test de tortură pentru părinți este să verifice cât de mult o jucărie va ține copilul ocupat într-un joc de unul singur. Dacă copilul dorește ajutor sau îl abandonează în primele 15 minute, este probabil că acea jucărie nu va trece testul timpului.

 

Cum să găsești jucăria clasică

Deoarece părinții doresc să le ofere ce e mai bun copiilor lor. Deși noi concepte de jucării au multe posibilități interesante, jucăriile Clasice au încă multe de oferit. Deci, atunci când sunteți în dubiu în fața secțiunii de jucării, este o idee bună să vă uitați după jucării care au rămas populare și apreciate de când au fost lansate. Jucăriile de care v-ați putea aminti chiar din propria copilărie.

 

Beneficiul de a vă întoarce la jucăriile clasice de care chiar dumneavoatră v-ați bucurat copil fiind este ceva special ce puteți împărtăși împreună cu copilul dumneavoastră. Puteți crea amintiri de familie în timp ce vă jucați și vă distrați.

 

Cărămizile LEGO® DUPLO® au fost prima dată introduse în 1969 și încă oferă multe moduri de joacă. De la o simplă așezare în teanc la construcții și creativitate. De la imaginație și joc de rol la rezolvarea de probleme și jocul cu numere și litere. Vezi mai multe pe DUPLO.LEGO.com