8

de spatar2 in Sarcina despre 4 noiembrie 2019 deschis - denunta

Ma inteapa tare ficatul.

Ma inteapa foarte tare ficatul atunci cand fac efort si sunt in 2 luni jumatate de sarcina e posibil sa fie de la sarcina sau poate mai grav?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 325
Rasfoieste dupa
 • 903

  by sandritano1 about 4 noiembrie 2019

  buna! si pe mine m-a intepat tare de cateva ori, chiar daca analizele la ficat erau bune! ultima data cand am fost la vizita cu dr meu gineco m-am plans de acest lucru si mi-a facut o ecografie abdominala pe loc! bineinteles totul in parametrii, mi-a spus ca sunt ligamentele dintre organe care se intind, isi schimba locul si de asta si durerea! este ok sa ceri sa ti se faca p ecografie pentru a exclude ficatul, fierea(bila) etc! sarcina usoara

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • CorinaDani
   by CorinaDani
   4 noiembrie 2019

   La 2,5 luni de sarcina, nici nu se vede burtica de gravidă, mai este destul pana creste uterul și începe sa împingă organele, sa apară durerile de ligamente, etc. Cel mai probabil e vorba despre probleme la fiere (bila), însă doar medicul poate pune un di...  mai mult

 • 11082

  by CorinaDani about 4 noiembrie 2019

  e posibil orice, de aceea iti recomand sa mergi la medic, sa-ti dea trimitere pentru ecografie abdominala, si pentru analize pentru ficat/bila/pancreas.

  in general se spune ca ficatul nu doare atunci cand este bolnav. dar poate fi altceva, din acea zona, tot medicul este cel care te va lamuri. nu sta asa, pentru ca se poate agrava si in sarcina nici nu ai voie sa iei orice medicament.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.