Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de JipaRaluca in Alaptare, Formule de lapte, Alimentatie bebelus despre 28 octombrie 2019 deschis - denunta

Constipatie

Buna ziua Curand am inceput diversificarea cu morcov, radacina de patrunjel,dovlecel,cartof dulce acestea le am introdus pana acum si bebe s a constipat foarte tare S a mai confruntat cineva cu aceasta problema?Ce este de facut?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 397
Rasfoieste dupa
  • 13258

    by CorinaDani about 28 octombrie 2019

    ce varsta are bebe ? cat lapte ii dai si de care  matern sau praf ? cartoful si morcovul pot da constipatie, de aceea se si recomanda in regimul bolii diareice nu stiu insa cum e situatia in cazul cartofului dulce, nu am mancat niciodata, iar pe vremea cand fetita mea era bebe, nici nu se gaseau in supermarket

    cum anume s a manifestat constipatia ? cate zile nu a avut scaun si cum era acesta cand a reusit sa faca tare, sub forma de bobite, sau pastos ?

    punctual, ca sa rezolvi problema constipatiei, poti folosi microclisme pentru copii, gasesti la farmacie in functie si de varsta, ca sa i reglezi tranzitul intestinal trebuie sa consume lichide suficiente, lactate fermentate (iaurt, eventual cu bifidus) si fibre exista cereale in gama nestle, impotriva constipatiei, se numesc "fibre delicate" sau cam asa ceva, se pun in lapte si iese un amestec gen lapte batut ca si consistenta, se poate da cu biberonul, cu tetina cu gauri mari se mai poate administra si lactoza (milchzucker) in laptele pe care i l dai

    exista si siropele naturale impotriva constipatiei, pe baza de prune, pere, smochine sau alte fructe care ajuta la reglarea tranzitului intestinal uite un exemplu de sirop care poate fi folosit incepand cu varsta de 6 luni :

    https://produsepentrubebe ro/2016/03/infant uno prunisor lax/

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta