Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de ireenadi in Sanatate despre 19 octombrie 2019 deschis - denunta

Icterul

Bebe are o săptămână si nu a luat în greutate. Are icter in continuare, adoarme la sân și nu se poate hrăni adecvat.E gălbui la fața, chiar si albul ochilor si in gura e galben!De ieri ii dau sirop liv52 dat de medic. Cam in cat timp ii trece? A mai trecut cineva prin asta? Cum a fost?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 160
Rasfoieste dupa
  • 3047

    by Buburuza_Ruza about 19 octombrie 2019

    Buna. Bebelușul meu a făcut în spital o ședință de fototerapie (3ore); coloritul galben s.a diminuat dar nu a trecut de tot. Nu mai rețin precis, dar coloritul fetei a durat până la 4-6s. Deși era destul de rece când am născut eu, de la 2s l.am scos în fiecare zi afara la soare. Trebuie să îl ții intr.o camera cu mult soare când este în casa, cat mai mult afara la lumina,și da.i sa sugă cat mai mult,ajuta. Totuși bebelușul meu a luat foarte bine in greutate.. In unele cazuri de icter prelungit este necesar sa mergi la doctor că sa îți prescrie un tratament; poate este vorba chiar de siropul pe care i.l dai deja (nu știu pt că eu nu i.am dat nimic).

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta