Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de Mika3lla in Sarcina despre 19 octombrie deschis - denunta

Tsh scăzut

Bună ziua! Sunt însărcinată în 8 săptămâni și mi-a ieșit valoarea TSH foarte mica 0.1468 intervalul fiind 0.35-4.0. Înainte de sarcina valoarea TSH era normala, la fel și FT3 ȘI FT4.Întrebarea mea este dacă este normal sa scadă asa.Am sa merg și la endocrinolog însă nu am găsit loc pentru o programare luna aceasta și nu știu ce sa fac. Va mulțumesc
tsh
Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 249
Rasfoieste dupa
  • 2732

    by Buburuza_Ruza about 19 octombrie

    Sfatul meu este sa mergi cu analizele la medicul ginecolog care îți urmărește sarcina. Daca acesta consideră necesar te va trimite la medicul specialist pt investigații suplimentare. Sănătate și sarcina ușoară!
    • Scor: 0
    1 comentariu
    • Mika3lla
      by Mika3lla
      19 octombrie

      Mulțumesc mult pentru răspuns. O sa merg și la specialist și sper sa fie bine.

  • 4

    by Mika3lla about 19 octombrie

    Mulțumesc mult pentru răspuns. Ft3 e foarte puțin mărit, ft4 este ok. Până acum tiroida nu a dat niciun semn de probleme. Tsh, ft3 și ft4 au ieșit tot timpul cu valori normale și de asemenea la eco nu a apărut nimic deosebit. Sper sa fie ok.
    • Scor: 0
    2 comentarii
    • sandritano1
      by sandritano1
      19 octombrie

      daca eco e ok, valorile t3 si t4 nu sunt modificate poti sta linistita! chiar ma uitam pe diverse site-uri si intr-adevar valoarea scade spre 0,1 in primul trimestru, eu avand tiroida mea Hashimoto(dr meu mi-a spus ca este normal sa creasca), si o valoare...  mai mult

    • Mika3lla
      by Mika3lla
      19 octombrie

      Mulțumesc mult. M-am mai liniștit puțin. O sa fac o vizita la un endocrinolog când găsesc liber la programări.

  • 151

    by sandritano1 about 19 octombrie

    Buna! nu este normal, normal e sa creasca, inainte de sarcina ai avut probleme cu tiroida?! un tsh atat de scazut ar insemna o hipertiroidie; oricum e de mers la endocrinolog si facut un examen mai complet, si ar trebui data medicatie(acest aspect il va decide dr endo!). iti recomand sa mergi cat de curand posibil...sarcina usoara si multa sanatate
    • Scor: 0
    1 comentariu
    • sandritano1
      by sandritano1
      19 octombrie

      P.s cum ti-au iesit T3 si T4? daca nu sunt modificari este ok...pt moment

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta