Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

11

de Ingulia in Sarcina despre 8 octombrie 2019 deschis - denunta

Sarcina 5 saptamini

Mamici cu o saptamina in urma am avut parte de marea surpriza,am aflat ca sunt insarcinata! Ieri am avut niste svurgeri maronii si febra 37,4.Evident am fost la urgente.Avem 5 saptamini si 1 zi ,medicul a zis pana nu auzim inimioara nu putem face nimic sa vin peste o saptamina.Singerarile azi sau oprit, dar ma doare foarte tare capul.La fel nu mai am dureri de siini ca inainte in schimb crampele persista.Citesc multe pe net si pana merg la medic o sa imi.ies din minti.Ma tem de o sarcina oprita in evolutie.Ati avut asa simptome?Ce a fost?Multumesc!Sarcina si crestere usoara!

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 345
Rasfoieste dupa
 • 1773

  by Camelia09 about 8 octombrie 2019

  De obicei se asteapta sa se observe activitate cardiaca pentru a sti ca embrionul e viabil. Organismul elimina singur embrionii neviabili de obicei asa ca nu are sens tratament de sustinere care ar putea impiedica organismul sa faca ce trebuie. Daca vrei sa stii cum evolueaza sarcina fa o dozare betaHCG, doua teste de sange bestaHCG la distanta de 48-72h. Daca a doua valoare e aproximativ dublul primei sarcina evolueaza bine.

  • Scor: 0
 • 43

  by AmeliaNM about 8 octombrie 2019

  Buna! Daca sangerarile s-au oprit este semn bun. Cat despre crampe, si eu le-am avut si au durat din saptamana 3 pana in saptamana 6. Nu-ti face griji despre crampe decat daca sunt foarte puternice sau din ce in ce mai puternice. Mie mi-a spus medicul sa iau NoSpa. Si pentru a evita sangerarile sau alte pericole mi s-a dat duphaston sau utrogestan. Nu este bine sa le iei din proprie initiativa (utrogestan si duphaston)dar NoSpa poti lua pentru ca ajuta .

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta