Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de alinut94 in Sarcina despre 5 octombrie 2019 deschis - denunta

Pierdere sarcina

Buna fetelor am o intmplare mai ciudata o consider eu am ramas insarcinata si sarcina a venit peste ciclulu menstrual am facut doua teste de darcina pozitive si analiza betahcg care a confirmat sarcina dar in valori mici dupa terminatra cicluliu menstrual care a durat șase zile următoarele cinci zile tot a mai curs secreti maronii si roșii in cantități mici cateva picaturi pe zi si cheaguri dar forte putine am fost la doctor si am facut ecografie abdominală si mia zis ca nu se vede nicio sarcina si nici uteurul nu este îngroșat si embrionul sa prins de uter dar nu sa prins bine de uter si sa desprins si sa eliminat dupa ciclulu menstrual cand am avut secretile ciudate a mai patit cineva asa ceva.......

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 277
Rasfoieste dupa
 • 4953

  by andaghe about 5 octombrie 2019

  Avorturi spontane se pot intampla destul de des. Poatr nu toate femeile au fost la analiza dupa un ciclu mensteual mai abundent si dureros, as aca nu au aflat ca era vorba chiar de un caz asemanator.Mergi la medic, fa analizele pe care ti le recomanda si mult succes la sarcina cat mai curand!!

  • Scor: 0
  2 comentarii
  • alinut94
   by alinut94
   5 octombrie 2019

   Mulțumesc mult

  • alinut94
   by alinut94
   5 octombrie 2019

   Am făcut analize endocrine înainte de ciclulu menstrual si timpul ciclulu menstrual si analizele sunt bune

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta