Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

43

de AmeliaNM in Panic despre 18 septembrie 2019 deschis - denunta

Dureri de spate in sarcina

Buna fetelor! Sunt umpic in dubii...Sunt in saptamana 13 si am o durere de spate (partea dreapta numai)..mai in partea de jos. Nu e o durere mare. E mai mult jenantă. Aveti idee despre asta? A mai fost cineva in situatia mea? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri :*:*:*

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 310
Rasfoieste dupa
  • 778

    by Becky13 about 18 septembrie 2019

    E de la întinderea uterului. Pe lângă ligamentele din față, uterul mai are două ligamente care îl țin fixat de oasele de la baza coloanei coloanei. Creșterea lui trage de acele ligamente, ceea ce duce la durerile sau jena pe care le resimți. 

  • 994

    by IlieCristina about 18 septembrie 2019

    Nu am simtit dureri de spate atat de devreme dar pe parcurs vei tot simti durere de oase, de articulatii... discuta si cu medicul tau!

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • Buburuza_Ruza
      by Buburuza_Ruza
      18 septembrie 2019

      Așa este. Mai ales spre Sf sarcinii a fost groaznic cu durerea de oase și de articulații. Groaznic. Apărea în special noaptea; când reușeam și eu să îmi găsesc o poziție bună de somn, miracolul tinea 5minute și începeau articulațiile!! Am aproape 6luni de...  mai mult

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta