Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

858

de sandritano1 in Sarcina despre 13 septembrie 2019 deschis - denunta

este normal

Buna tuturor, dupa cum imi arata aplicatia sunt in 5 saptamani si 4 zile! asta dupa ce am facut 2 teste de sarcina care au iesit cu 2 liniute, plus ca ciclul mi-a intarziat de 10 zile! saptamana viitoare am programare la gineco, dar am o intrebare: daca pana ieri aveam dureri de sani destul de sacaitoare, de azi de dimi nicio durere, sunt asa lejeri, bah, intrebarea este e normal astfel de zile, ar trebui sa ma preocup? pana acum nu am experimentat greturi, poate doar mici pofte de multe fructe!

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 401
Rasfoieste dupa
 • 390

  by Andreea.. about 13 septembrie 2019

  Bună.Eu aveam zile când ma dureau sânii îngrozitor, iar în alte zile nu aveam absolut nimic. Pot apărea și dureri de burta asemănătoare celor menstruale. La mine au dispărut după un timp. Spre exemplu acum nu ma mai dor sânii, doar ii simt mai grei. Deci nu te îngrijora.

  1 comentariu
  • sandritano1
   by sandritano1
   13 septembrie 2019

   da... dureri de burta am cand si cand, asemenea celor premergatoare menstruatiei, cum vin asa se duc, nimic foarte dureros! dar m-am ingrijorat pt simptomul cu durerea de sani! era ciudat ca dupa o saptamana de simtit grei etc. ii simteam din nou ca inain...  mai mult

 • 858

  by sandritano1 about 13 septembrie 2019

  *sunt normale astfel de zile

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta