Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

20

de Mirela macri C in Sarcina despre 11 septembrie 2019 deschis - denunta

E normal sa miste bebele atat de tare?

Buna mamici, sunt insarcinata in 30 de saptamani, si bebele misca foarte des si tare si chiar este destul de dureros Simt mereu ca este in miscare si este c dureros cand se misca Este normal?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 492
Rasfoieste dupa
  • 1096

    by Becky13 about 12 septembrie 2019

    Noi avem cu doua saptamâni mai putin decât tine, dar când bebe se activeaza si loveste de mai multe ori doar în acelasi loc, lovituri consecutive, da este dureros Iar când era mai mica si nu se întorsese înca cu capul în jos îi placea sa loveasca în col în zonele mele mai moi si atunci era la limita durerii când dadea mai tare Darminte acum, gândeste te ca a crescut si pe zi ce trece este mai mare si mai puternic Poti încerca sa ti schimbi pozitia când vezi ca are astfel de momente În cazul nostru am observat si ca sotul are efect linistitor, de multe ori cum pune si el mâna cum se linisteste copilul :)

    • Scor: 0
  • 5012

    by andaghe about 12 septembrie 2019

    Unde anume simti durerea? Poate fi sau nu normal, in functie de prea multi factori ca sa putem da un sfat pe net Solutia ar ri sa mergi la medic daca ti se pare ceva in neregula

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • Mirela macri C
      by Mirela macri C
      18 septembrie 2019

      Am fost la medic si a zis ca este normal, acym asta e ma obnuiesc cu loviturile astea puternice. Mai am 2 luni si scap

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta