Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Abc96 in Panic despre 11 septembrie deschis - denunta

Întârziere menstruație

Buna , ultima menstruație am avut-o pe data de 1 August , am 15 zile întârziere , nu am dureri de burta, nu am dureri de sâni , cum aveam pana acum înainte de a-mi veni menstruația , am făcut 4 teste pana acum la intervale de câte 3-4 zile și toate au ieșit negative , contact sexual neprotejat am avut pe 21 August, dar a doua zi am luat pastila de a doua zi la prima ora a dimineții, iar ultimele contacte au fost in săptămâna 2-7 Septembrie, dar am folosit metoda retragerii, sa fie totuși vorba de o sarcina ?
Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 194
Rasfoieste dupa
 • 8120

  by CorinaDani about 11 septembrie

  nu, pare mai degraba o dereglare a ciclului menstrual, din cauza pastilei de a doua zi. apropo, ai luat aiurea si degeaba pastila, erai dupa perioada fertila, deci nu aveai cum sa ramai insarcinata pe 21 august, daca ultima menstruatie ai avut-o pe 1 august. ce fel de pastila de a doua zi ai folosit, cea care se ia in doza unica sau cea care are doua doze ?

  https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/pastila-de-doua-zi-ce-este-cum-se-administreaza-si-ce-contraindicatii-are

  sfatul meu este sa-ti faci test bhcg din sange si pune mana si informeaza-te mai bine despre metodele contraceptive, pilula de a doua zi este toxica pentru ficat, o poti folosi ca solutie "de avarie" de maxim 2 ori pe an; iar metoda retragerii nu este nici ea sigura, exista spermatozoizi si in lichidul preseminal.

  daca nu vrei sa ramai insarcinata, foloseste prezervativ, ia anticonceptionale sau monteaza-ti un sterilet/implant hormonal contraceptiv.

  • Scor: 0
  3 comentarii
  • andreea22can
   by andreea22can
   11 septembrie

   Depinde daca are menstruatie regulata sau nu...dar la fel de posibil este sa ai o dereglare...cel mai bine fa betahcg si repeta-l la 48h si acolo e sigur daca e sarcina sau nu...oricum tot la medic trebuie sa ajungi indiferent de rezultat

  • CorinaDani
   by CorinaDani
   11 septembrie

   Din ce a scris, ca are 15 zile întârziere și u. m. pe 1 august, rezulta ca are un ciclu relativ normal, adică la 27-28 zile (pe 27-28 aug ar fi trebuit să-i vina ciclul).

  • andreea22can
   by andreea22can
   11 septembrie

   Teoretic da...practic???....tot la medic gaseste raspunsul :)

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta