Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Mariscuta in Alaptare, Formule de lapte, Alimentatie bebelus despre 27 august 2019 deschis - denunta

Cum sa scap de biberon?

Mă străduiesc de câteva săptămâni sa trec la alăptarea exclusiva. În a doua parate a zilei bebelușul pare sa nu mai fie satisfăcut doar de sân. Plânge când îl pun la san sau sugestii și apoi plânge, iar mie mi se par ca sanii sunt moi si nu reușesc sa se umple, asa ca îi dau un biberon cu lapte formula pe zi. Nu reușesc sa scap de acest biberon( uneori doua, unul înainte de somnul de seara). Cum biberonul imi fura caciula, pentru ca nu reușesc sa cresc lactația, simt ca nu pot sa ies din cercul asta . Îl pun la san la 2 ore, 1 ora jumătate. ..De la 12, 1 la 4 după amiaza doarme și apoi...impas!Cum sa reușesc sa scap de biberon?Mulțumiri! !

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 260
Rasfoieste dupa
 • 1573

  by Eugenya1 about 27 august 2019

  Si eu ii dau din biberon,dar laptele meu.Doar asa stimulezi lactatia,punandu-l la san cat mai des si folosind pompa,insa daca nu mananca suficient la san cel mai indicat ar fi sa folosesti pompa electrica.Din experienta iti spun , m-a ajutat f mult:acum doar din biberon mananca in jur de 1 l/zi. Au fost perioade cand mi se parea ca nu am lapte suficient,insa niciodata nu m-am gandit sa-i dau formula.Si inca ceva:atuncj cand mananca din biberon, asigura-te ca o masa dureaza aproximativ la fel de mult,ca si cand ar fi la san ,foloseste o tetina prin care laptele curge incet .Renunta la formula,foloseste pompa o data la 2,3 h si vei vedea rezultatele.Bafta!

  • Scor: 0
 • 4953

  by andaghe about 27 august 2019

  Si daca folosesti o pompa cand doarme el? Macar ca ii dai laptele tau din biberon si tot e mai bine, dar poate stimulezi aatel lactatia.

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta