Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Nicoleta Mechetei in Alaptare, Formule de lapte, Alimentatie bebelus despre 18 august deschis - denunta

Buna! Bebe are 7 saptamani si eu am infecție la o măsea si trebuie sa iau antibiotic, vreau sa înțărc bebe dar nustku cum sa fac cu pieptul ! Ma puteti ajuta cu o idee, un sfat..
Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 257
Rasfoieste dupa
 • 7952

  by CorinaDani about 19 august

  ai face cea mai mare greseala sa intarci copilul din acest motiv. sunt antibiotice permise in timpul alaptarii, probabil stomatologul tau nu este la curent cu informatiile.

  "anestezia (locala, la dentist de exemplu) nu necesita decat o singura masa aruncata (se mulge dupa anestezie) si ulterior se va alapta fara probleme.

  sunt sigure anumite antibiotice cum ar fi derivatele de penicilina, amoxicilina sau cefalosporinele (deci si mama poate primi Augmentin, Amoxicilina, Zinnat, Ceclor etc) fara a fi necesara intreruperea alaptarii. Poate vi se pare o gluma, dar nu mai devreme de saptamana trecuta am examinat un copil al carei mama a intarcat pornind de la o pauza impusa degeaba in timpul administrarii unui antibiotic inofensiv pentru o infectie stomatologica."

  sursa, aici (autoarea este medic pediatru):

  https://pediatricblog.info/2016/03/ce-medicamente-pot-lua-daca-alaptez.html

 • 948

  by Eugenya1 about 19 august

  Acesta este singurul motiv pentru care vrei sa renunti la alaptare?Asa cum in sarcina sunt permise unele antibiotice,sigur sunt unele permise si pt perioada alaptarii. Gandeste-te la beneficiile laptelui matern,care este cu mult superior formulei.
  • Scor: 0
 • 4554

  by andaghe about 18 august

  Nu exista antibiotic permis in alaptare? Ma rog, tu stii mai bine ce ai de facit, legat de intarcare, ceaiul de salvie foarte concentrat, aeica amar ,amar, m-a ajutat pe mine. Am bait cateva zile 3 cani pe zi si s-a dus laptele...
  • Scor: 0
  1 comentariu
  • andaghe
   by andaghe
   18 august

   Scuze de greseli, sper ca intelegi

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta