Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

7

de vbf128 in Sarcina despre 12 august deschis - denunta

Avort spontan - RH negativ

Salut! Am pierdut prima sarcina la 10 săptămâni. Între timp am aflat ca am Rh-ul negativ și soțul pozitiv. Nu am primit nici un vaccin în 72 de ore de la avort. Ce riscuri sunt la următoarea sarcina? Mai este cineva care a întâmpinat problema asta? Mulțumesc!
Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 253
Rasfoieste dupa
 • 7

  by vbf128 about 13 august

  Mulțumesc pentru incurajare. Nu știu ce sa mai cred. Se zice ca la prima sarcina nu ar trebui sa apară probleme, abia la următoare se dezvolta anticorpi. Mi-e teama sa nu apară complicații pt bebe. Eu am deja 34 de ani și știu ca e deja cam tarziu
 • 43

  by mar3 about 12 august

  Buna si eu am pierdut o sarcina din cauza rh-ului negativ si la fel nu mi sa administrat acel vaccin...dupa un an distanta dun nou am ramas insarcinata si am avut o sarcina ectopica din nou chiuretaj si la fel fara vaccin. Acum sunt insarcinata in sapt 35 si e totul bn...mi sa administrat vaccinul pt anticorpi in sapt 28 si pot spune ca nici pana atunci nici de la administrare nu am mai avut probleme..iti doresc numai bn si nu fi neincrezatoare, la urmatoarea sarcina o sa fie bn!!!!
  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta