Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Nat123 in Scolarul despre 1 iulie 2019 deschis - denunta

Invatatoare dragute Clasa 0- Scoala 97

Buna ziua dagi parinti! 

Va rog sa imi impartasiti pareri, in caz ca aveti astfel de cunostinte, despre invatatoarele care vor prelua in septembrie 2019 Clasa pregatiroare la Scoala 97 de la Timpuri Noi.

Fetita noastra va incepe Clasa 0 in aceasta toamna si nu stim nicio invatatoare. Ne dorim o doamna buna, blanda si rabdatoare cu copii, nu ne intereseaza performanta si competitii pentru varsta asta si nici doamne prea autoritare si severe. Facem tranzitia de la o gradinita particulara si nu vrem sa terorizam copilul :) .

Va multumesc mult!

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 255
Rasfoieste dupa
 • 8836

  by CorinaDani about 1 iulie 2019

  buna, n-as vrea sa te dezamagesc, dar lista elevilor pe clase este deja de ceva timp facuta, chiar daca neoficial inca. cu alte cuvinte fiecare parinte a incercat sa ajunga cu copilul in clasa invatatoarei x sau y, prin forte proprii sau apeland la sistemul pile-relatii-cunostinte. parintii care nu au astfel de posibilitati, spera doar in noroc, sa nimereasca la clasa celei mai bune dintre celelalte invatatoare, care nu este atat de cautata si vanata.

  nu ai reusit sa ajungi la zilele portilor deschise, in aceasta primavara, inainte sa inceapa inscrierile in clasa 0 ? macar iti faceai o prima impresie despre invatatoarele care vor prelua clasa 0 din aceasta toamna.

  din ce am citit/gasit in graba pe net se pare ca aceasta scoala e foarte cautata, multi isi fac viza de flotant pentru a se putea inscrie, consecinta fiind faptul ca a ajuns sa se invete in 3 serii, copiii din clasa 0 invatand in intervalul orar 11-14 (acum 2 ani). se pare ca a devenit conform zicalei "la pomul laudat...".

  https://comunitate.desprecopii.com/forums/topic/13267-referinte-pro-si-contra-scoala-nr-97-sect-4/page-12

  • Scor: 0
  2 comentarii
  • Nat123
   by Nat123
   1 iulie 2019

   Multumesc pentru raspuns! Am fost la ziua portilor deschise si am cunoscut toate invatatoarele care au IN PREZENT prezent clasa 0. Cele care vor prelua clasa pegatioare in toamna nu erau disponibile :((.

  • CorinaDani
   by CorinaDani
   1 iulie 2019

   ce aiurea. pai tocmai acesta este unul dintre scopurile acestui eveniment, parintii sa poata face cunostinta cu viitoarele invatatoare. in fine, asta mi-ar ridica un mare semn de intrebare daca as fi fost in locul tau...

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta