Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

15

de dragagherman in Bebelusul despre 25 iunie deschis - denunta

Bebe nu doarme ziua

Bună mămici! Bebelușul meu are 3 luni și de o săptămână doarme rău ziua. Dacă înainte avea 3 episoade a câte 1-2 ore, acum adoarme singur, dar durează maximum 30 de min.În schimb noaptea are câte 6-7 ore legate și asta mă bucură. Am citit tot internetul deapre somnul bebelușilor, dar peste tot se vorbește despre somnul de noapte. Într-una dintre postări sspune cineva că atunci când începe bebe să doarmă mai bine noaptea, atunci somnul de zi e mai scurt. Întrebarea mea este dacă cineva dintre voi s-a confruntat cu criza somnului de zi și cum ați rezolvat problema.Vă mulțumesc anticipat!
Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 272
Rasfoieste dupa
 • 1483

  by Camelia09 about 27 iunie

  Buna! Asa a fost si bebelusa mea, a dormit de la inceput noaptea 7-8 ore, iar ziua avea reprize scurte e somn de 30 minute -1 ora. Intre timp si-a mai reglat somnul, mai are putin si face un an si are si ziua 2 sau 3 reprize de somn, dintre care una mai lunga de circa 2 ore. Din experienta mea, lucrurile se schimba de la sine odata cu cresterea. Sfatul meu ar fi sa ai rabdare.

  1 comentariu
  • dragagherman
   by dragagherman
   27 iunie

   Așa si fac, nu-l mai chinui să dormă, dacă nu dorește. Ieri a avut 5 reprize a câte 30-40 de min și văd că și noaptea mai bine a dormit. Mulțumesc pentru sfat!

 • 2737

  by Buburuza_Ruza about 25 iunie

  Bună! Și noi avem 3 luni și de ceva timp doarme mai bine noaptea și ziua mai puțin. Vrea mai multa atentie, să mă joc cu el,sa stam de povesti,așteaptă plimbarea :) e normal, cu trecerea timpului își formează programul că a unui copil - doarme noaptea iar ziua sta treaz. Nu este o problema, așa este firesc , trebuie doar sa îți formezi programul după el
  • Scor: 0
  2 comentarii
  • dragagherman
   by dragagherman
   25 iunie

   Da, e foarte activ și al meu și parcă se trezește cu dispoziție. Mulțumesc pentru mesaj

  • Buburuza_Ruza
   by Buburuza_Ruza
   25 iunie

   Pai ei chiar au dispoziție:)) o caută pe a noastră:)))

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta