2

de Andreea Iancu in Bebelusul despre 13 iunie 2019 deschis - denunta

Bună ziua. Dragi mămici eu sunt o mămică de 2 băieți unul de 11 ani și unul de 10 iar acum sunt însărcinată în 22 de săptămâni. Îmi doream foarte mult o fetiță dar mi sa spus la eco ca am băiat. Din auzite se spune ca dacă prima mișcare a bebelușului este în partea stângă este fetiță. Este oare adevărat. Aștept răspunsurile voastre și dacă cumva vi sa întâmplat sa se însele doctorul în privința sexului.

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 345
Rasfoieste dupa
 • 158

  by Adina86 about 13 iunie 2019

  Nu au nici o legătură aceste zicale din batrani cu realitatea, parerea mea!! Uneori se poate sa fie o simplă coincidență, pana la urmă șansele sunt 50/50! Dar daca ecograful spune băiețel 100% , la 22 de săptămâni slabe șanse sa se înșele!! De exemplu eu am fetiță, am vomitat de doua ori la 7 luni, atat ! Nu m-am pătat pe față, nu nimic! Concluzia? Nici o legatura

 • 11084

  by CorinaDani about 13 iunie 2019

  nu, nu este adevarat. e prima data cand aud de o astfel de "superstitie".

  ca medicii se mai pot insela la ecografie, da, s-a mai intamplat.

  ai rabdare pana la urmatoarea ecografie morfofetala, atunci se va vedea mai clar sexul copilului.

  • Scor: 0
 • 1654

  by Eugenya1 about 13 iunie 2019

  Buna!Si eu sunt la a doua sarcina si am tot baiat,desi imi doream fetita de data asta.Am aflat sexul copilului la 21 s,am fost putin dezamagita,dar mi-a trecut repede .Important este sa fie sanatos,acum nu l-as schimba pentru nimic,nici nu sper sa se fi inselat medicii si nici nu-mi doresc asta,am inca un baietel si-l iubesc f mult.Eram convinsa ca este fetita,dar acum nu mai cred in astfel de mituri:unde misca prima oara,patatul pe fata,marirea buzelor,sare in cap,bataile inimii,testul cu inelul,cu sarea,forma burtii,etc.

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.