62

de mary_d2 in Bebelusul despre 12 iunie 2019 deschis - denunta

Intarcare

Buna fetelor! Am o bebelina de doua săptămâni si nu ii place lapticul meu! Si vreau sa opresc lactatia! As vrea sa stiu voi cum ati reușit? (Fara medicamente pentru ca au reacții adverse) Mulțumesc!

Raspunsuri (5):

Raspunsuri: 5 • Score 0 • Vizualizari: 364
Rasfoieste dupa
 • 181

  by nicol94 about 12 iunie 2019

  Tu sti cel mai bine.... decizia iti apartine daca vrei sa opresti alaptarea. Insa ii iei copilului cel mai de pret lucru. Sanul pe langa numeroasele beneficii (sanatatea) mai are rolul de momente unice si siguranta ... probabil ai incercat mai multe variante pana sa iei decizia de a onceta alaptarea... sfatul meu este sa mai incercati! Copilul are nevoie de sanul mamei si din pacate tot mai multi medici indruma mama catre lapte praf . Nu e de competenta lor sa o ajute cu alaptarea insa o pot indruma catre un specialist in alaptare sau sa o incurajeze sa nu renunte. Toatsau sa o indemne sa nu renunte. Acum cum spuneam fiecare mama decide ce sa faca. Toate cele bune!:)

 • 4953

  by andaghe about 12 iunie 2019

  Mai degraba nu ii place sa suga de la san, e mai comod sa tragi din biberon, dar inceqrca mai multe feluri de atasare la san, poate gasesti totusi solutia

 • 397

  by ionut.dally about 12 iunie 2019

  De ce spui ca nu ii place laptele tau ? Nu exista asa ceva

  • Scor: 0
 • 397

  by ionut.dally about 12 iunie 2019

  Nu ti-as recomanda sa renunți mai ales daca ai lapte ..laptele matern e atat de benefic....

 • 10975

  by CorinaDani about 12 iunie 2019

  nu exista asa ceva, ca nu-i place laptele tau !!! nou-nascutii nu au preferinte sau gusturi alimentare, iar laptele matern este cel mai bun si complet aliment pentru ei.

  cu pediatrul ai discutat, ce parere are ?

  nu face greseala sa renunti atat de usor la alaptare, ia urgent legatura cu un consultant in lactatie, sa afli ce anume faci gresit si cum poti sa alaptezi macar pana implineste fetita 6 luni.

  3 comentarii
  • mary_d2
   by mary_d2
   12 iunie 2019

   Este învățată din spital cu laptele praf! Am încercat si vomita face caca de la al meu! Am încercat si combinat si nu vrea! Si am discutat si cu un doctor nu fac nimic de capul meu si mi-au recomand pastile dar nu vreau pt ca au reacții adverse!

  • ionut.dally
   by ionut.dally
   12 iunie 2019

   Toti, bar toți bebelușii vomita la început....si de caca, la fel...fac des

  • CorinaDani
   by CorinaDani
   12 iunie 2019

   mami, intelege ca nou-nascutul are acest reflex/instinct de a suge, de a se hrani cu lapte matern. nu exista ca nu-i place laptele tau. caca face oricum, si de la laptele praf :-))).
   insista cu alaptarea, eventual cere si ajutorul unui consilier in lacta...  mai mult

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.