Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

10

de Rodi79 in Copilul 1 - 3 ani despre 3 iunie 2019 deschis - denunta

Greutate mica

Dragi mamici, am o fetita de 1,2 ani care are 7kg. Am facut investigatii endocrinologice care au iesit in regula, hemoleucograma completa cu rezultate in parametri, analizele pentru aplv si gluten la fel, negative.Fetita este vesela, are achizitii conform varstei, singura problema fiind ca este destul de mult sub grafic cu greutatea, iar inatimea de 71 cm fiind cam la limita. Cresterea de la 6 luni pana acum fiind de aprox un kg.Este alaptata exclusiv, mananca solide dar in cantitati destul de mici, dar mananca, iar lapte praf sau orice fel de lapte nu accepta sub nici o forma( cana, pai , biberon, sticla sau orice altceva), lactate mananca sub forma de iaurt sau branza. In afara de endocrinolog care ne-a zis ca peste 3 luni sa mergem sa o mai masoare, pediatrii nu au nici o solutie dar nici nu vor sa zica ca poate fi normal si asa creste ea, mai incet. Noi, parintii, suntem destul de slim si cu inaltime de 1,63 si 1,73, iar in familie cam tot asa sunt si rudele apropiate. Mentionez ca nu are semne de alergii de nici un fel iar scaunul este normal. As dori sa stiu daca mai sunt si altii cu asemenea cazuri sau daca stiti incotro m-as mai putea indrepta.Multumesc!

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 424
Rasfoieste dupa
  • 11087

    by CorinaDani about 3 iunie 2019

    Trebuie s-o înveți sa mănânce normal, laptele matern nu ii mai asigura necesarul pentru o creștere armonioasa. Discuta cu un nutriționist pediatru, alimentația fetitei tale nu este tocmai în regula.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta