Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

10

de Hencz_Alexandra in Alaptare, Formule de lapte, Alimentatie bebelus despre 28 aprilie deschis - denunta

Bebe vomita

Hei mămicii ,am o supărare si vreau sa va cer părerea ,bebele meu are o luna si îl hrănesc cu lapte praf de la Nan dar am o problemă el vomita tot după ce bea laptele dar specific ca nu la fiecare masa ,mi-am intrebat doctorita si mi-a spus ca s-ar putea să aibă acid la stomac si mi-a recomandat lapte praf antiregurgitare i-am dat dar tot vomita eu una ma gândeam ca nu-i place laptele si să-l schimb cu un altfel de lapte ,voi ați pățit asa cu bebelușii voștri?
Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 211
Rasfoieste dupa
 • 8

  by AdrianaChinder about 30 aprilie

  Bună, la primul meu copilas am avut exact aceeasi problema, care s-a rezolvat de la sine. La fel, mi-am făcut probleme si nimeni din Deva nu reusea sa ma lămurească. Asa ca am mers la un medic in Cluj care mi-a explicat fenomenul, în condițiile în care al meu regurgita la fiecare masa si era in jet. Unii copilași se nasc cu inelul din capul stomacului nu suficient de puternic/strâns. Fiind mai lărgit, acesta nu reușește să rețină tot ce papa, iar o parte da afara in jet. Cu trecerea timpului, din cauza spaimelor stomacului, acest inel se fortifică și se va dezvolta pentru ca acest lucru sa nu se mai întâmple. Într-adevăr asa a fost la noi. Poate fi acelasi lucru
  • Scor: 0
  3 comentarii
  • Hencz_Alexandra
   by Hencz_Alexandra
   30 aprilie

   Vreau sa te intreb după ce vomita ar mai trebui să-i mai dau lapte sau nu ?

  • Hencz_Alexandra
   by Hencz_Alexandra
   30 aprilie

   Ca bebe dupa ce da afară este liniștit si ia somn ,eu ma gândeam ca dupa ce da afară trebuie să-i mai dau lapte pentru ca nu este sătul având in vedere ca a dat tot ce am păpat

  • AdrianaChinder
   by AdrianaChinder
   1 mai

   Eu nu i-am mai dat lapte, medicul imi spunea ca e impresia mea ca da tot afara, daf el defapt regurgiteaza doar surplusul. Poti verifica acestui daca il cântărește inainte de masa si dupa masa. Al meu creștea si in greutate, deci era ok.

 • 119

  by Chrisztina about 28 aprilie

  Buna sa stii ca si eu am.patit asa vreo 2 zile tot asa făcea aproape la fiecare masa .Soțu imi zicea ca poate il ridic prea repede dupa ce papa sa il las putin si dupa aceea sa il ridic .Si sa stii ca a funcționat bebe meu are 11 saptamani.Nu stiu stati meu faca nu sa mai mergi odată la pediatru cel mai bine .
  • Scor: 0
  7 comentarii
  • Chrisztina
   by Chrisztina
   28 aprilie

   Nu de obicei papa tot sa împingea cand nu mai vroia .Nu stiu ce a fost acum mai da câteodată afara dar foarte putin,surplusu.
   Bebele tau de cat timp face asa?
   Pediatra a zis ca au si ei momente si momente.
   Nu stiu ce sa zic cum sa procedezi
   Da daca to...  mai mult

  • Hencz_Alexandra
   by Hencz_Alexandra
   28 aprilie

   De două săptămâni face asa dar nu este la fiecare masa ,dar daca tot asa se repetă o sa merg cu el la medic .

  • Chrisztina
   by Chrisztina
   28 aprilie

   Cel mai bine toate cele bune:)

  • Hencz_Alexandra
   by Hencz_Alexandra
   28 aprilie

   Multumesc ,la fel :)

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta