42

de bogdan52 in FIV despre 27 martie 2019 deschis - denunta

Sangerare de implantare?

Bună. Am făcut fiv și este a 14 zi de la fecundare. Azi dimineata am uitat sa iau utrogestan și acum seara am văzut pe tampon o pata deschisa la culoare ,un roz. Nu știu dacă este sangerare de nidare sau poate am pierdut sarcina. Beta a fost ieri 43. Maine repet. Menționez ca menstruatia ar trebui sa mi vina în 5 zile pe 1.04. Cate din voi ați avut sangerare de implantare? Sa fie atât de frecvent? La mine sa fie totuși nidare ? E posibil sa fi pierdut sarcina ca am uitat sa iau utrogestan dimineata?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 325
Rasfoieste dupa
 • 42

  by bogdan52 about 28 martie 2019

  Bună. Am făcut beta și s a dublat. Medicul mi a spus sa mai fac și progesteronul din sânge și am valoarea 34. Valoarea normala în trimestru i e de 35 limita inferioara. Urmează sa.mi spuna ce sa fac. Cred ca de asta am și sângerat un pic seara. S a oprit la 3 ore după. Imi imaginez prin ce treci acum. Eu am plâns 4 ani ca nu am rămas gravida poate sunt putini ani în comparație cu alte femei. O sa ma rog pt tine sa fie bine și nu numai la noi..ci la toate dacă se poate.

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • maria_dc
   by maria_dc
   28 martie 2019

   vai ce ma bucur ca a fost alarma falsa! Sa ai sarcina usoara si numai bine! Multumesc de incurajari :)

 • 11

  by maria_dc about 27 martie 2019

  Buna, in primul rand eu zic sa stai linistita si pe cat se poate relaxata si sa refaci analiza beta-HCG la 48 de ore, sa vezi daca se dubleaza valoarea. Si eu am facut fiv luna asta, azi e ziua 15 de la punctie, dar ieri mi-a iesit 0,1 beta, la mine n-a fost cu noroc de data asta... Eu am avut scurgere roz deja din ziua 12 de la punctie si azi mi-a si venit menstruatia. Din ce am citit eu, simptomele de menstruatie si cele de fixare a sarcinii se confunda, daca ai scurgeri mici, nu-ti fa griji. Si in caz ca nu s-a fixat sarcina, in niciun caz sa nu te invinovatesti ca ai uitat o capsula de utrogestan... Progesteronul asta e adjuvant, sunt sigura ca o doza in lipsa nu e o catastrofa... Odihna placuta si bafta multa!

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.