Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

42

de bogdan52 in FIV despre 27 martie 2019 deschis - denunta

Sangerare de implantare?

Buna Am facut fiv si este a 14 zi de la fecundare Azi dimineata am uitat sa iau utrogestan si acum seara am vazut pe tampon o pata deschisa la culoare ,un roz Nu stiu daca este sangerare de nidare sau poate am pierdut sarcina Beta a fost ieri 43 Maine repet Mentionez ca menstruatia ar trebui sa mi vina in 5 zile pe 1 04 Cate din voi ati avut sangerare de implantare? Sa fie atat de frecvent? La mine sa fie totusi nidare ? E posibil sa fi pierdut sarcina ca am uitat sa iau utrogestan dimineata?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 427
Rasfoieste dupa
  • 42

    by bogdan52 about 28 martie 2019

    Buna Am facut beta si s a dublat Medicul mi a spus sa mai fac si progesteronul din sange si am valoarea 34 Valoarea normala in trimestru i e de 35 limita inferioara Urmeaza sa mi spuna ce sa fac Cred ca de asta am si sangerat un pic seara S a oprit la 3 ore dupa Imi imaginez prin ce treci acum Eu am plans 4 ani ca nu am ramas gravida poate sunt putini ani in comparatie cu alte femei O sa ma rog pt tine sa fie bine si nu numai la noi ci la toate daca se poate

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • maria_dc
      by maria_dc
      28 martie 2019

      vai ce ma bucur ca a fost alarma falsa! Sa ai sarcina usoara si numai bine! Multumesc de incurajari :)

  • 11

    by maria_dc about 27 martie 2019

    Buna, in primul rand eu zic sa stai linistita si pe cat se poate relaxata si sa refaci analiza beta HCG la 48 de ore, sa vezi daca se dubleaza valoarea Si eu am facut fiv luna asta, azi e ziua 15 de la punctie, dar ieri mi a iesit 0,1 beta, la mine n a fost cu noroc de data asta Eu am avut scurgere roz deja din ziua 12 de la punctie si azi mi a si venit menstruatia Din ce am citit eu, simptomele de menstruatie si cele de fixare a sarcinii se confunda, daca ai scurgeri mici, nu ti fa griji Si in caz ca nu s a fixat sarcina, in niciun caz sa nu te invinovatesti ca ai uitat o capsula de utrogestan Progesteronul asta e adjuvant, sunt sigura ca o doza in lipsa nu e o catastrofa Odihna placuta si bafta multa!

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta