Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

181

de nicol94 in Diverse despre 20 martie inchis - denunta

La mare cu bebe

Buna mamici am nevoie de sfaturi chiar si indrumari. Am vrea sa mergem vara la mare cu fetita acuma are 2 luni si 11 zile . Ne -a spus si neonatologa si medicul pediatru ca daca avem posibilitatea sa mergem linistiti la mare ca ei chiar ne recomanda..  Eu atunci dupa nastere nedormita decat vreo 12 ore in 5 zile ..numai de mare nu imi ardea:)) acum am doscutat despre concediu si mi-am amintit ce a spus pediatrul ca ss poate la mare..  mamici care ati fost... cum se procedeaza? Care plaja? Hotel ? Ce lucruri ai nevoie la tn? In masina? Banuieac ca am merge pe o plaja mai linistita. Sa fie curata... apoi cand si in ce perioada? Cat stati cu bebeii afara? Cu ce ii imbtaci? Protejezi? Deci poate o multime de detalii pe care le-am omis. Si distanta de la noi pana la mare cam 900km... multumesc anticipat
Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 225
Rasfoieste dupa
 • 13

  by roli25 about 20 martie Cel mai bun raspuns

  Cu primul copil am iesit la mare cand avea 3 luni, cu al doilea cand avea 5 luni. La primul am fost in tara, deci cca 300 km, cu al doilea in Bulgaria, in sud de tot, cca 700 km.

  Drumul va dura mult pentru ca trebuie sa faci opriri pentru scos bb din scoica sa-si intinda coloana, pentru alaptat si schimbat pampersi.

  In rest totul relaxat si simplu. Ii alaptam oriunde, dormeau in carucior, la umbra unui pom, umbrela, terasa. Nu stateam totusi pe plaja intre 1-4.

  Am avut patut pliabil pentru dormit in camera. Unele hoteluri au in dotare si nu trebuie sa-l cari.

  • Scor: 0
 • 13

  by roli25 about 20 martie

  Am uitat sa mentionez am fost in septembrie, respectiv in iunie, ca sa nu fie canicula. Astfel am putut petrece mult timp afara. Poti sa-l tii oricat afara, atat timp cat nu sta in soare. Imbracat in body daca e cald, salopeta cu piciorus seara daca era racoare.

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • nicol94
   by nicol94
   20 martie

   Multumesc mult

Intrebarea a fost inchisa.

Intrebari dupa relevanta