10

de sabinacibotaru in Sarcina despre 10 decembrie 2018 deschis - denunta

Hepatita B

Salut mamici recent am fost la medic si mia depistat Hepatita B in singe si sunt insarcinata. Acuma astept programarea la specialist dar orcum as dori sa vad care ati mai trecut prin asa ceva ce ati facut este ceva interzis in alimentatie ori alceva de genu. Si cit de grav este aceasta Hepatita . Multumesc !! Sarcini usoare va doresc

Raspunsuri (3):

Raspunsuri: 3 • Score 0 • Vizualizari: 361
Rasfoieste dupa
 • 8

  by AncaDiana28 about 11 decembrie 2018

  Sabina, acum 11 ani am primit si eu un rezultate pozitiv la Hepatita B (Laboratorul Medas din Bucuresti). Eram insarcinata si m am necajit tare nestiind cat de mult il afecteaza pe bebe. Mi-am trimis sotul sa faca si el analiza si... surpriza, el nu avea. Atunci, am mers la doua laboratoare diferite (Medlife si Lotus Medica) si mi-am refacut analiza. De fapt, nu aveam hepatita. Am inteles ca daca substantele folosite pentru depistarea Hepatitei B sunt vechi, pot da rezultate fals pozitive. 

  Nu vreau sa-ti dau sperante, dar, daca as fi in locul tau, as repeta analiza la alt laborator.

  Daca totusi ai, stiu ca exista modalitati de a nu infecta bebelusul. 

  Multa sanatate!

  • Scor: 0
 • 10

  by sabinacibotaru about 10 decembrie 2018

  Multumesc

  • Scor: 0
 • 10969

  by CorinaDani about 10 decembrie 2018

  medicul specialist iti va spune ce urmeaza, in functie de rezultatele analizelor la anticorpi si valoarea viremiei. in principiu, se poate duce sarcina la bun sfarsit, sa nasti un bebe sanatos, ba chiar si sa-l alaptezi, dar totul depinde in ce stadiu este acum hepatita ta.

  pana atunci, sa-si faca si sotul tau analizele, hepatita B se transmite prin contact sexual.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.