Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de doinacojocariu1 in Legal despre 20 noiembrie 2018 deschis - denunta

Concediu prenatal post natal indemnizatie copil

Buna ziua , nu stiu cat ma puteti ajuta dar sper sa gasesc raspuns intrebarilor mele? Daca indemnizatia crestere copil o termin pe 6 februarie si cel de al doilea din burtica se naste la sf lunii iulie pot beneficia de concediu prenatal post natal si ulterior indemnizatie crestere copil?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 895
Rasfoieste dupa
  • 4

    by doinacojocariu1 about 20 noiembrie 2018

    Multumesc, ma gandeam si la aceasta varianta dar nu prea am cu cine sa il las pe bebe multumesc pt raspuns

    • Scor: 0
  • 13258

    by CorinaDani about 20 noiembrie 2018

    cred ca ar fi mai avantajos pentru tine dpdv financiar, sa revii la serviciu cu minim 60 de zile inainte ca primul copil sa implineasca 2 ani, astfel incat sa poti beneficia de stimulentul de insertie in valoare de 650 lei/luna vei putea beneficia de concediu medical de sarcina si lauzie, fara probleme, apoi poti intra direct in CIC pentru nasterea celui de al doilea copil, incepand din a 43 a zi de la nasterea acestuia cu alte cuvinte, iti poti lua concediul medical de sarcina si lauzie cu 83 de zile calendaristice inainte de data nasterii celui de al doilea copil beneficiezi si de indemnizatie CIC pentru al doilea copil, deoarece indemnizatia CIC pentru primul copil se considera venit si perioada de CIC este asimilata cu perioada in care ai obtinut venituri, plus perioada in care vei lucra cateva luni

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta