Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

135

de Denisa Georgiana in Sarcina despre 23 octombrie 2018 deschis - denunta

Miscari bebe

Buna dimineata fetelor , vin si eu cu o intrebare am 19 saptamani de sarcina si pe bebe l am simtit de la 16 saptamani ca niste fluturasi in burtica Adica stiam ca e bebe ,iar acum il simt foarte intens se vede bine si pe burta cum misca si sunt la prima sarcina ce credeti ,e ok sa il simt asa intens acum?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 383
Rasfoieste dupa
  • 217

    by gabrielarusz about 23 octombrie 2018

    Stai sa vezi mai incolo Eu am 36 s si parca e la maraton impinge cu picioarele de zici ca iese afara prin burta chiar ma doare uneori dimineata si seara are prgram de Yoga: hahaha rasuciri, loviri si apoi sughitat medicul zice ca cu cat e mai activ e mai ok nu e motiv de ingrijorare sanatate : )

    • Scor: 0
  • 3228

    by Buburuza_Ruza about 23 octombrie 2018

    Buna! Avand in vedere ca l ai simtit atat de devreme (16s), acum este normal sa il simti mai puternic,poate esti si mai slabuta;pe masura ce trece timpul creste si el,loveste mai cu putere si in comparatie cu cele de la 16/17 s se simt destul de tare Eu la prima sarcina am simtit la 17s lovituri destul de puternice,se vedea si pe burtica cum loveste,eram si foarte slaba cu siguranta ca el(al meu) a miscat si inainte dar nu imi dadeam eu seama si le am simtit direct pe cele puternice,ca sa zic asa

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta