Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de cristina8610 in Alaptare, Formule de lapte, Alimentatie bebelus despre 21 octombrie 2018 deschis - denunta

Reflux si scadere in greutate

Buna ziua,Bebelusa mea nu mananca suficient, are un micut reflux( cel putin atat vad eu am inteles ca poate fi si un reflux interior) Am inceput cu formula Aptamil dar tare o durea burticasi plangea (ragnea) de durere La recomandarea medicului ii puneam gaviscon in laptop, dar nicio imbunatatire Am schimbat formul cu SMA organic Nu mai plange asa tare, dar nici de mancat nu mananca suficient Dupa 4 zile de la schimbare, a facut diaree Maine avem primul vaccin, dar tare ma gandesc sa aman si sa schimb iarasi formula cu ceva antireflux A Mai trecut cineva prin asa ceva? Am uitat sa Mentionez bebe are 2 luni

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 390
Rasfoieste dupa
  • 93

    by Georgetaa about 21 octombrie 2018

    Si noi trecem prin asta Dar avem mari probleme cu regurgitatiile Saptamana viitoare facem ecografie sa vedem exact daca e reflux Trebuie sa ii faci si tu si noi am avut aceiasi problema cu aptamilulAcum avem formula ar la recomandarea medicului Cat mananca de zici ca nu este suficient? Si ce greutate are?

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta