Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de CristinaCucu in Nastere despre 16 iulie 2018 deschis - denunta

Recomandari dr. pentru nastere naturala

Ma simt blocata de o sapt ma bucur de testul pozitiv (ultimul CM in 6 iunie) insa nu reusesc sa gasesc un dr pt nastere naturala :( Oare se fac doar cezariene azi sau nu caut eu corect ? Am mai nascut natural in 2012 eram la evidenta la d l dr Anca Florin (jos palaria) insa am nascut cu dr de garda (cu 3 sapt mai rpd) asta a fost indicatia dansului (am inteles ca face decat cezariene) SOS am nevoie urgent sa trec si eu o ecografie si un dr "de moda veche" neobsedat de medicamentatii ! De felul meu sunt fara prea multe pastile in casa Cred ca as fi dispusa sa merg si la privat , dar sunt total pe langa costuri, habar n am ce/cat ar presupune asta Va rog sa ma ajutati, cine poate Multumesc aniticpat ! Sanatate tuturor !

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 693
Rasfoieste dupa
  • 4

    by CristinaCucu about 17 iulie 2018

    Deci nu m am inselat nu e mare imbulzeala la nasterea naturala :(

    Ramona90 m am programat la dna Rosca multumesc pt recomandare Ai nascut cu ea ? Sau cunosti pe cineva ?

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • ramona90
      by ramona90
      17 iulie 2018

      Am nascut cu ea.Eu nu am vrut natural desi dansa a tot insistat.Eu sunt foarte speriata de nasterea naturala.Sa imi povestesti te rog cum a fost.

  • 411

    by ramona90 about 16 iulie 2018

    Doamna dr Roxana Rosca,la Rosana Medical,este cabinetul pe Valea Oltului si nasterea seface la spitalul Giulesti E pro nastere naturala si e super intelegatoare si de treaba,plus ca nu recomanda ceva ce nu e cazul

    • Scor: 0
    1 comentariu
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta