Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de me_mad1 in Legal despre 7 iulie 2017 deschis - denunta

La cate saptamani de sarcina intru in prenatal???

Sunt curioasa daca stie cineva cum pot proceda Lucrez in invatamant cu contract pe o perioada determinata si la 31 august Sunt insarcinata in 25 de saptamani in prezent, urmand sa nasc in octombrie In lege am citit ca beneficiez de 126 de zile de concediu de maternitare dar minim 42 sa fie dupa nastere Intrebarea mea: cine plateste acest concediu daca mie imiexpira contractul de munca?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 1475
Rasfoieste dupa
  • 5012

    by andaghe about 7 iulie 2017

    Poti intra in prenatal de la 01 septembrie, sau daca nu vrei inca de poate intra in somaj Dar inseamna hartii in plus, 30 de zile sept plus ce mai e din octombrie nu depasesc oricum cele 80 de zile de dinainte, asa ca nu mai trebuie sa umbli pe la ghisee Intereseaza+te de acte si fa le din timp, iti trebuie ceva de la secretariat si sa nu ai surpriza sa fie in concediu cand ai tu nevoie!

    • Scor: 0
  • 23

    by Doi88 about 7 iulie 2017

    salut daca inplinesti 30 saptamini esi in concediu de maternitate,daca compania e privata unde lucrezi ei iti platesc,de nu statul Deja ai un contract de munca si platit trebuie,asa ca nuti fa griji,la mine 126de zile mia pus dar nu cu conditia ca 42dupa nastere,deoarece am luccrat mai mult de 30 saptamini Asa ca succese  si sarcina usoara

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta