Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de yasu in Scolarul despre 16 februarie 2017 deschis - denunta

Ganglioni mariti

Buna ziua. In urma cu 3 saptamani, baiatul meu de 11 ani, mi-a spus ca-l doare foarte tare gatul si avea secretii nazale abundente. Deoarece nu avea febra i-am dat doar strepsilis. A doua zi de dimineata am observat doi ganglioni mariti, la jumatatea gatului. Sotul a mers la spital cu el si in urma investigatiilor, hemoleucograma a iesit foarte bine, la ecografie nu au vazut nimic suspect, la plamani era bine. Au spus ca e posibil sa aiba o faringita. Baiatul, de-a lungul celor trei saptamani nu a avut febra, avea pofta de mancare..de parca nici nu era bolnav. Si totusi pana azi nu i s-au retras acei ganglioni, care sunt unul langa altul de marimea unei alune. Ati patit asa ceva?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 1274
Rasfoieste dupa
 • 4686

  by andaghe about 19 februarie 2017

  Dar totuși, fiind vorba de copil, mai bine mai investigați, eu adult fiind, am luat singura decizia sa ignor , dar nu poți sta liniștit că părinte, înțeleg foarte bine!

  • Scor: 0
 • 4686

  by andaghe about 17 februarie 2017

  Buna, nu știu cât te ajuta informația asta, eu am pățit o dată să mi se umfle ganglioni in zona capului, nu aveam absolut nimic că simptom, dar îi simțeam la palpare și m-am speriat. Am fost la medic, mi-a zis că e posibil sa am o infecție, sau mononucleoza, dacă vreau sa fac analize, dar nu aveam chef atunci, și mi-au trecut de la sine după o perioadă. Din ce am înțeles ganglionii ăștia umflați sunt o reacție de răspuns la ceva, corpul lupta cu o infecție, dar depistarea ei de face greu, cu multe analize. Cel mai bine mergeți la investigații la București, de unde sunteți? Sau mă rog, la un spital mai mare, renumit, eu de exemplu sunt din Ploiești și nu am încredere absolut deloc în medicii de aici.

  • Scor: 0
  2 comentarii
  • yasu
   by yasu
   19 februarie 2017

   In cat timp v-au trecut?

  • andaghe
   by andaghe
   19 februarie 2017

   În câteva saptamani

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta