Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de p_mihaela in Copilul 3 - 6 ani despre 24 ianuarie 2017 deschis - denunta

Sângerare nazala copil

Buna.as avea o întrebare,daca imi puteți da o părere,măcar,pana ajung la doctor cu piciu căci am înțeles ca maine nu ar lucra doctorii.alaltaieri s a trezit din cauza ca i curge sânge din nasuc,ieri iar i a curs un pic,astăzi la fel,din senin si din aceeași nara.are 5 ani baiatul.si i s a mai întâmplat sa i curgă din senin acum cateva luni.tin sa precizez ca acum mai bine de jum de an s a împiedicat si a venit cu nasucul de gresie,am fost la doctor mi a sp ca are o mică fisura dar se reface.va rog din suflet sunt f speriata,a mai pățit cineva asa cu copilașul?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 1305
Rasfoieste dupa
 • 1277

  by Anca_2015 about 25 ianuarie 2017

  Nepotica mea s-a confruntat cu sangerari nazale, mai tot timpul cat era micuta. Solutia fost pana la urma cauterizarea vasului de sânge din nas. Oricum trebuie sa mergeți la medic ca sa vedeti exact despre ce este vorba.

  • Scor: 0
  2 comentarii
  • p_mihaela
   by p_mihaela
   25 ianuarie 2017

   Am programare la ORL,astăzi l a lovit cateaua peste nasuc si i a curs puțin si tind sa cred ca si el are un vas de sânge.a fost dureroasa cauterizarea vasului?cum s a procedat?

  • Anca_2015
   by Anca_2015
   25 ianuarie 2017

   Nu iti face griji, nu a durut-o mai deloc, au lucrat foarte usor. Sanatate multa,

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta