Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de chrystyne in Copilul 3 - 6 ani despre 11 septembrie 2016 deschis - denunta

varsta potrivita pentru inscriere la scoala

Buna ziua!

Am un baiat care o sa implineasca 5 ani in martie si vreau sa.l inscriu  in grupa 0 la anul, adica, in septembrie, 2017, va avea 5 ani si jumatate. Intrebarea mea este (in special, pentru parintii care, poate, au mai trecut prin astfel de situatii), daca o sa-mi fie acceptata cererea pentru testul psihosomatic si daca este obligatoriu sa faca grupa mare la gradinita (inainte de inscriere), el fiind la grupa mijlocie.

Va Multumesc!

Sa aveti O Duminica Minunata!!!

Raspunsuri (4):

Raspunsuri: 4 • Score 0 • Vizualizari: 1394
Rasfoieste dupa
 • 19

  by ksandracasandra about 12 decembrie 2016

  Buna,

  Eu am luat totul pas cu pas. Nu m-am gandit sa sar un an pentru ca genul acesta de schimbari vin greu copiilor - se obisnuiesc cu colegii. Ba chiar vorbesc cu mamici sa dam copiii cate sunt prieteni la aceeasi scoala si aceeasi invatatoare, sa le fie mai usor. La mine a fost mai usor ca, avand energie, am coniderat ca niste cursuri de dans ar fi binevenite - atat ca dezvoltare a corpului, cat si ca socializare, consum de energie. app, mamicilor din Bucuresti le recomand scoala Stop and Dance, noi am optat pentru quick step, i s-a parut super fun http://stop-and-dance.ro/cursuri_dans_pentru_copii.html Cat despre intrebarea ta, pana nu incerci, nu ai de unde sa stii - depinde si peste cine dai, cum vorbesti. Daca tu iti consideri copilul pregatit, go for it. Uite cum a fost anul acesta: http://www.b365.ro/clasa-pregatitoare-2016-2017-calendarul-inscrierilor-etapele-si-conditiile-de-inscriere-documente_245347.html

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • chrystyne
   by chrystyne
   12 decembrie 2016

   Va multumesc pt raspuns.
   Aveti dreptate, am sa incerc sa mai vorbesc cu cineva la scoala de care apartinem...poate gasesc pe cineva binevoitor si dispus sa ma asculte...:)...la un test psihosomatic oricum il inscriu.
   Sa aveti o seara minunata!

 • 1178

  by redactor about 11 septembrie 2016

  si eu cred ca varsta de 6 ani este cea mai potrivita pentru a incepe scoala - si eu cred ca aceasta clasa pregatitoare e foarte buna.

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • BlackCat4evR
   by BlackCat4evR
   11 septembrie 2016

   Dar intre 5 ani si jumatate sau 6 ani si jumatate, ce ai alege?

 • 4

  by chrystyne about 11 septembrie 2016

  Nu ma supar. Adevarul e ca mai toti cu care am vb pe tema asta m.au intrebat la fel...

  Nu ma grabesc.

  Cred ca varsta de 6 ani e cea mai potrivita ca sa inceapa clasa l...si cum clasa pregatitoare e obligatorie am zis sa incercam de la anul. 

  • Scor: 0
 • 1308

  by BlackCat4evR about 11 septembrie 2016

  Te rog sa nu te superi pe mine, dar vreau sa te intreb, de ce te grabesti?

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta