Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

16

de gabitz4 in Sarcina despre 5 august 2016 deschis - denunta

Sunt in Anglia si sunt gravida si vreau sa fac avort cum se face avortul aici în Anglia?

Raspunsuri (7):

Raspunsuri: 7 • Score 0 • Vizualizari: 17874
Rasfoieste dupa
 • 1534

  by BlackCat4evR about 9 august 2016

  Ce mai faci? Cum mai esti?

  • Scor: 0
 • 1534

  by BlackCat4evR about 5 august 2016

  Care este data ultimei tale menstruatii?

  • Scor: 0
 • 1534

  by BlackCat4evR about 5 august 2016

  Uite cate ceva despre acele madicamente:

   

  Mifepriston

  medicament antigestational si antiprogestativ.
  Mifepristonul este un steroid de sinteza capabil sa inhibe actiunea unui hormonprogesteronulfixandu-se pe receptorii sai celulari. 

  Indicatii - Asociat cu un analog sintetic al unei prostaglandine (substanta hormonala), mifepristonul este utilizat pe cale orala si intr-o priza unica, in timpul unei intreruperi voluntare a cursului sarcinii (I.V.S.) precoce (inainte de a 50-a zi de incetare a fluxului menstrual), pentru a accelera expulzia ovulara. Intreruperea de sarcina are, in general, loc intre 2 si 48 ore dupa absorbtia produsului. Daca nu are loc expulzia ovulara, este practicat un chiuretaj aspirativ. 
  Prescriptia si luarea medicamentului trebuie sa fie facute intr-o institutie spitaliceasca abilitata sa realizeze intreruperea voluntara a cursului sarcinii. 

  Efecte nedorite - Mifepristonul poate declansa o hemoragie (in 5% dintre cazuri), asociata sau nu intreruperii voluntare a sarcinii (I.V.S.). De altfel, durerile abdominale sau pelviene, starile de rau,durerile de cap pot fi constatate fara sa se stie daca aceste semne sunt legate de sarcina sau de intreruperea ei. 

  Perspective - Alte indicatii ar putea aparea in viitor, in particular declansarea travaliului la termen, contraceptia de a doua zi, intreruperile terapeutice ale sarcinii. 
  Sinonim: RU 486. 

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • BlackCat4evR
   by BlackCat4evR
   5 august 2016

   Uite alte cateva detalii aici:
   http://www.romedic.ro/avortul-medicamentos-cu-mifepriston-si-misoprostol-0P11028
   copiaza link-ul in pagina noua si apasa enter.

 • 1534

  by BlackCat4evR about 5 august 2016

  ATENTIE!!! Avortul medicamentos NU se mai poate face la stadiul la care a ajuns sarcina ta. acesta este o optiune pana la 9 saptamani. De acum singura optiune este chiuretajul. 

  • Scor: 0
 • 665

  by Pepco about 5 august 2016

  Daca acum o saptamana avea 9 saptamani de sarcina si acu' s-a trezit ca vrea avort medicamentos, ar fi cazul sa se grabeasca, posibil sa nici nu-l mai poata face.

  • Scor: 0
 • 16

  by gabitz4 about 5 august 2016

  A am înțeles dar prin ce metoda pt ca nu îmi place metoda avortului si mama locuiește aici si mi-a zis ca îmi dă o pastila si atât ....deci vreau sa stiu cum ce metoda ....dacă ști?

  • Scor: 0
  1 comentariu
  • Anca_2015
   by Anca_2015
   5 august 2016

   Probabil te referi la metoda medicamentoasa, care incepe sa fie practicata cam peste tot. E vb de o pastila sau mai multe luate sub supravegherea medicului, la cateva ore dupa declasandu-se avortul. Ce trebuie sa stii insa despre metoda asta medicamentoas...  mai mult

 • 1272

  by Anca_2015 about 5 august 2016

  Acum o saptamana pareai destul de interesată de simptonele sarcinii tale de 9 saptamani, nu stiu ce motive te pot determina sa apelezi la întreruperea sarcinii, insa te sfatuiesc sa te gândesti bine. Poate parea o solutie buna pe moment, insa in viitor s-ar putea sa fie o decizie pe care o vei regreta toata viata. Pana una alta, uite care sunt reglementarile privind avortul in UE, mai exact in Marea Britanie:

  Marea Britanie
  Disponibilitate: in anumite conditii.
  Limita sarcinii: saptamana 24.
  Conditii: avortul este permis in Anglia, Tara Galilor si Scotia pentru a salva viata femeii, ori din motive economice, sociale sau de sanatate. Doi medici practicanti autorizati trebuie sa certifice ca au fost indeplinite conditiile medicale pentru cererea femeii.

  Avortul va fi realizat, exceptand cazurile de urgenta, intr-un spital apartinand serviciului national de sanatate, intr-o clinica particulara sau in alta unitate medicala acreditata in acest sens. Consimtamantul sotului nu este o conditie esentiala pentru realizarea avortului.

  In Irlanda de Nord, nu se accepta avortul din motive economice sau sociale; trebuie ca sanatatea femeii sa fie in pericol.

  Nota: Diferenta intre situatia din Marea Britanie si cea din Irlanda de Nord a aparut in anul 1967, cand Parlamentul unional a permis autoritatilor aflate pe atunci la Ulster sa nu adopte noile legi britanice. Sute de femei traverseaza in fiecare an marea pentru a face avorturi in Anglia.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta