10

de AndreeaAndraRobert in Copilul 3 - 6 ani despre 29 iulie 2016 deschis - denunta

Hipospadias balanic - a mai trecut cineva prin asta?

Buna ziua! Mamici ai caror baietei au fost diagnosticati cu hipospadias balanic si au trecut prin interventii chirurgicale? Imi puteti povesti despre experientele voastre?... Noi suntem programati peste o saptamana jumatate la domnul doctor Apostol Dan, de la spitalul Sf. Maria din Iasi... Va multumesc si multa sanatate!!! 

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 1415
Rasfoieste dupa
 • 2

  by inuta22 about 7 septembrie 2017

  Buna ziua,

  baietelul meu a fost diagnosticat cu hipospadias balano-penian grII , pt care a fost operat in Franta la 13 luni. Varsta recomandata este intre 12-18 luni deoarece copilul nu este constient de tot ce se  petrece in jurul lui . Operatia a fos o reusita , i s-a facut si circumcizie, la recomandarea medicului, pt evitarea unei posibile infectii ulterioare .

   Pt cine urmeaza sa treaca prin aceasta experienta, inarmati-va cu mult curaj ,deoarece este f traumatizant atat pt familie cat si pt copil. Dupa anestezie, a fost somnoros toata ziua , a purtat o sonda urinara 2 zile ,dupa care a fost scoasa. Atunci au inceput durerile cele mai puternice, cand trebuia sa urineze. In ciuda analgezicelor a fost greu de suportat . Spitalizarea a durat 5 zile dupa care am plecat acasa fara pansament .Timp de o saptamana am facut toaleta locala cu Clorhexidina si analgezice orale la nevoie.

  Acum dupa 9 luni ,daca m-ati intreba daca as alege din nou sa facem operatia sau nu, pt ca in cazul nostru era optional, as alege sa o facem pt linistea sufleteasca pe care o simt acum , ca nu va fi un copil/adolescent complexat pe viitor . In prezent se mai vede o usoara cicatrice si nu mai are nevoie de alte consultatii .

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.