Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Larisa03303 in Sarcina despre 20 februarie deschis - denunta

Posibilă sarcină??

Pe data de 30 ianuarie am avut menstruatia până pe 4 februarie. De pe 8 până pe 14 zile fertile în care am avut contact sexual inclusiv în ziua de ovulație . De 2 zile am sânii exagerat de dureroși , ca niciodată , grei și atât de sensibili încât nu pot ține nici tricoul . Stări ciudate de plâns , bufeuri insuportabile de căldură , greață .. întrebarea mea este .. sunt însărcinată?!🥺atât de repede să am simptome?! încerc de 9 luni de zile după o relație de 3 ani . Nici nu mai pot dormi din cauza gândurilor și nu mai am răbdare până la următoarea menstruatie care ar fi cam în 7 zile . Ce parere aveți ? Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 768
Rasfoieste dupa
 • 69

  by roxanaboieru11 about 28 februarie

  Dr ar trebui sa te trimita sa faci o analiza de sange BHCG. Apoi, daca esti in cautarea unui dr, iti recomand sa o caquti pe dr. Ana Chioveanu, eu am nascut cu dumneaei si este un medic exceptional!

  • Scor: 0
 • 13256

  by CorinaDani about 23 februarie

  Mergi la un laborator de analize medicale si fa-ti un test bhcg din sange. Si poti incerca un test de sarcina ultrasensibil, care depisteaza sarcina la cateva zile dupa fecundare, inainte de data la care ar trebui sa vina menstruatia.

  • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta