Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

8

de Gina3008 in Copilul 3 - 6 ani despre 15 ianuarie deschis - denunta

Veruca talpa copil 5 ani

Buna ziua dragi mamici,

In urma cu vre-o 2 luni in talpa ia aparut baietelului o veruca, nu il doare nu il deranjeaza, am vazut doar in moemntul cand i-am facut un masaj la picioare inainte de somn. V-ati intalnit cu problema asta pana acum? Si daca a-ti plicat vreun tratament local.

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 800
Rasfoieste dupa
  • 109

    by Collins20 about 15 ianuarie

    Si a mea a avut cand a mers cu scoala la lectii de inot. Mi-a dat medicul de familie o alifie dar era un chin, cel mai eficient a fost gelul Bazuka. Cred ca gasesti si pe Amazon. Sau, poate au ceva la farmacie. Mergi si la med de familie.Nu e nimic grav dar f neplacut.

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • Collins20
      by Collins20
      15 ianuarie

      https://www.google.com/url?q=https://www.bazuka.co.uk/&sa=U&ved=2ahUKEwiNzczEheCDAxU2bEEAHbwIAUgQFnoECAMQAg&usg=AOvVaw1jMeib-Fwa_DTt-WJmg9XY

  • 66

    by dana vio about 15 ianuarie

    Fiica-mea a avut asa ceva.

    In primul rand, trebuie sa fii sigura ca este veruca si nu altceva. 

     

    Nu este deloc placut, sa stii ca orice interventie doare. La ea a durat vreo 2-3 luni pana a iesit chestia aia de-acolo. 

    Am fost cu ea la chirurg, ii rupea varful cu un cleste, doare ca naiba ! si apoi ii aplicam eu unguent de marul lupului si pansam. Dar trebuie sa fie rupt varful ca sa aiba efect, altfel se face ca o pojghita peste si intra in talpa mai adanc. 

    Ptr ca nu a iesit nici-cum am facut un tratament cu inghetare a verucii. Este ca un tub, un mic aparat cumparat de la farmacie. Se numeste WORTIE. 

    Dar vezi ca veruca este contagioasa, intr-o oarecare masura. Fara bai in cada si mai ales, spalata bine cada dupa dus, si aplicat permanent pansament peste veruca, chiar si in sandale. 

    Dupa toate tratamentele astea a cazut veruca pur-si-simplu si a lasat o gaura in talpa, care s-a retras dupa o vreme. 

    Medicul a spus ca a luat-o de la piscina si ptr ca probabil avea imunitatea scazuta atunci. 

    Sanatate multa. 

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta