Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

6

de Stanciu Adi in Bebelusul despre 4 octombrie deschis - denunta

Creșterea în greutate

Buna fetelor.Pe 7 septembrie am născut un băiețel de3,900,am ieșit din spital cu 3,700.Acum lla 3 săptămâni are 4,300...ai dau piept și completare Milupa.E puțin cât a luat în greutate?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 741
Rasfoieste dupa
 • 13229

  by CorinaDani about 5 octombrie

  Nu, nu este puțin, este în limitele normale (30-35 g pe zi). . Sfatul meu este sa încerci sa alăptezi exclusiv și sa renunti la milupa. Medicul ți-a recomandat să-i dai supliment de lapte praf? Câți ml ii dai la fiecare masa? Trebuie sa ții cont ca la 1 luna, stomacul unui bebe are dimensiunea unui ou mare, cu o capacitate de 80-100 ml. Cu cât pui copilul la san mai des (la cerere) , cu atât îți va creste lactația, vei avea suficient lapte.

  • Scor: 0
  2 comentarii
  • Stanciu Adi
   by Stanciu Adi
   5 octombrie

   Da,din spital i-au dat supliment,nu se satura.Problema e că acum nu prea îmi mai ia sânul și folosesc pompa,apoi ai dau tot cu biberonul.Il pun la sân și adoarme...trage de 2-3 ori și gata

  • Rozica28
   by Rozica28
   5 octombrie

   Da, este normal să facă așa, la biberon este mai puțin efort ca la sân dar poți încerca mereu să dai sân și daca nu mai este lapte/ nu mai vrea sa tragă să dai completare cu lp.

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta