Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de NM0103 in Bebelusul despre 6 iunie 2023 deschis - denunta

Harait bebe 2 luni

Buna mămici . Sunt proaspăt mămica a unui Bebeluș de 2 luni. Am o nelămurire dacă ma poate ajuta cineva cu un răspuns dacă s-a confruntat cu așa ceva. Menționez ca urmează și o vizita la pediatru. Bebelușul meu mai are momente in timpul somnului când haraie se aude ca și când ar avea muci. Îl aspir dar iese o cantitate normala de muci . Nu ies din abundentă. Și totuși nu înțeleg aceasta haraiala pe care o are uneori. Va mulțumesc ptr eventualele răspunsuri și va doresc o zi buna !

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 979
Rasfoieste dupa
  • 27

    by Rozica28 about 7 iunie 2023

    Este bine că la voi se aude, fiica noastră nici nu făcuse o lună și ne-am trezit cu ea aproape că se sufoca, făra nici un semn ca o să se întâmple ceva, a fost groaznică ziua aia, nici nu am mai putut să mă dezlipesc de ea. De atunci am grijă sa o aspir periodic cu apă de mare izotonică zilnic dacă este cazul sau hipertonică la răceli și alți prietenii. O curăț chiar și acum la un an, la câteva zile cu izotonică pentru că mai formează și se usucă și îi horcăie. Dacă îți par că sunt undeva ascunși, pahar cu apăfierbinte pus serul fiziologic cu tot cu flacon când se încălzește în năsuc și lăsat puțin, sau curățat imdciat după baie.

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • NM0103
      by NM0103
      7 iunie 2023

      Mulțumesc mult de tot!
      După ce aspir și doarme nu se mai aude. Dar după o perioada iar începe. O zi buna va doresc

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta