Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Amalia83 in Familia despre 7 mai 2023 deschis - denunta

Despartire

Buna ziua . Ma numesc Amalia , fac anul acesta 40 ani și sunt divorțată de 10 ani . Am un copil de 16 ani. In urma cu 2 ani am cunoscut pe cineva cu care am fost convinsă ca voi rămâne toată viața . Am fost doi ani nedespărțiți . Problema e ca el bu are copii și nu l- a agreat prea mult pe al meu de la început . Deși îmi reproșa in fiecare zi câte ceva despre băiatul meu am zis sa trec și peste asta . Ideea e ca nici băiatul meu nu prea îl suporta . De vara trecută a început sa își ia băutura acasă și sa consume , nu chiar in fiecare zi dar la doua zile da . Când depășește măsura cu băutul devine agresiv . Au fost câteva scandaluri destul de urate . Ultima data a băut și mi- a lovit copilul . M- am suparat și i- am zis sa plece ( el locuind n casa la noi ) A plecat și ne-am despărțit . Acum ma caută . Vrea sa ne împăcăm . Băiatul a zis ca dacă se întoarce bărbatul acesta pleacă el. Eu stau și plâng in fiecare seara . Ce sa fac ? Dați - mi un sfat . Mulțumesc !

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 1001
Rasfoieste dupa
  • 13258

    by CorinaDani about 8 mai 2023

    Un om care nu-ți accepta copilul, care a dat în patima alcoolului, care a devenit agresiv, pus pe scandal, care îți lovește copilul - nu merita sa plângi pentru el și sa regreți despărțirea.Ai procedat corect. Discuta cu băiatul tău, încearcă să-ți refaci relația cu el, ba chiar ar trebui să-i ceri iertare.Viata nu se termina la 40 de ani. Încă ai șanse să-ți refaci viata alături de un partener care sa te iubească, sa te respecte, sa se înțeleagă cu băiatul tău.

    • Scor: 0
    1 comentariu
  • 39

    by Luna75 about 8 mai 2023

     

    Nu are ce cauta in viata ta!

    Nu ii da nici o sansa !

    Iti pierzi vremea!

    Mai repede sau mai tarziu,oricum va veti desparti si pacat sa iti neglijezi copilul pentru un un alcoolic,pierde-vara.

    • Scor: 0
    1 comentariu
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta