Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

4

de girnetolesea5@gmail.com in Bebelusul despre 26 martie deschis - denunta

Bebe nu stă în funduleț

Bebelușul meu are 6 luni și nu stă încă în funduleț și nici nu se rostogolește singur pe burtă, am observat ca câteodată se mai dă pe spate,se arcuieste, e vreo problema?

Raspunsuri (1):

Raspuns: 1 • Score 0 • Vizualizari: 368
Rasfoieste dupa
  • 1564

    by redactor about 2 aprilie

    buna, la 6 luni, majoritatea bebelușilor încep să își dezvolte abilitățile motorii, dar fiecare copil este diferit si in general, copiii încep să se rostogolească singuri de la burtă la spate sau de la spate la burtă în jurul vârstei de 4-6 luni. E bine sa încurajezi bebelușul să își dezvolte abilitățile motorii prin plasarea jucăriilor sau obiectelor la distanța potrivită, pentru a le putea prinde și încuraja astfel mișcarea.

    În ceea ce privește îndoirea sau arcuirea, acestea pot fi semne ale faptului că bebe își dezvoltă mușchii și flexibilitatea și ar trebui să fie considerate un semn pozitiv. Bininteles, este întotdeauna bine să consulți un medic pediatru daca vezi ca bebe nu face progrese de aici incolo.

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta