Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

161

de andronacheari in Alaptare, Formule de lapte, Alimentatie bebelus despre 11 martie 2023 deschis - denunta

Angorjarea sânilor după înțărcare

Buna! Bebelușul meu a hotărât că nu mai vrea lăptic de la mine 🙈și am probleme cu pieptul..mi s-au umplut tare și mă dor și is roșii și nu mai pot simt că plesnesc..:(( ce as putea bea,manca ca sa scadă lactația mai repede..așa am avut probleme și cu primul..nu am consumat nimic și m-am chinuit ceva timp până s-au tras..dar acum nu mai vreau sa trec prin ce am trecut data trecuta. Vreau un sfat (sau mai multe daca e posibil)in a încercat ceva sa scadă lactația mai repede..sau nu știu..ceva pastile..? Am căutat pe internet dar as vrea sa incerc ceva ce a încercat careva și a dat rezultate..

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 643
Rasfoieste dupa
  • 13258

    by CorinaDani about 12 martie 2023

    Poți lua ibuprofen pentru reducerea durerilor și a inflamației. Ajuta compresele reci, compresele cu foi de varza (ținute înainte în frigider, pentru a fi reci). Poți încerca să elimini un pic din laptele acumulat, prin masaj, ca să nu faci mastita. Poarta o bustiera strâmtă. Nu consuma lichide și apa în exces, ca să mai reduci secreția de lapte.Cere și sfatul medicului, înțeleg ca exista anumite medicamente care reduc lactația, dar se eliberează doar pe baza de rețetă.

    • Scor: 0
  • 1564
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta