Tu cate persoane ai ajutat?

AJUTA si o sa fii AJUTAT(A)! Nu se stie cand o sa ai nevoie de un sfat. Daca ajuti, ajutorul o sa se intoarca. Implica-te, raspunde la intrebare!

Intrebari Panica

2

de Nicole Nicole in Alaptare, Formule de lapte, Alimentatie bebelus despre 25 octombrie 2022 deschis - denunta

Bebelina nu vrea sa manance! Ce pot sa fac?

Bună mămici, fetita mea are 3 luni și 3 săptămâni, de aproape 2 săptămâni ne confruntam cu mancarica, mănâncă la biberon 🍼 înainte manca și 150ml acum deabi ne chinuim sa papam 90 ml. Am crezut ca este de la lapte, i-am schimbat laptele, dar nimic continua tot asa. Am fost la pediatru și a zis ca nu are nimic,ca e normal. Voi ce ziceți, ce putem sa facem ca să pape cum papa înainte?

Raspunsuri (2):

Raspunsuri: 2 • Score 0 • Vizualizari: 854
Rasfoieste dupa
  • 13258

    by CorinaDani about 25 octombrie 2022

    Cumva i-ai făcut vreun vaccin în urma cu 2 săptămâni?Pediatrul a controlat-o în gura și gat, sa nu aibă cumva afte sau rosu în gat? Micuța a fost răcită recent? La ce interval de timp o hrănești? Încearcă sa revii la laptele praf inițial, poate acum îl accepta.Ce greutate a avut la naștere și cât are acum?

    • Scor: 0
  • 702

    by Mihaela0000 about 25 octombrie 2022

    Ideea ca tre sa indopi copilul desi medicul ti-a spus ca e in regula asa (probabil are chiar o greutate mai mare) este atat de gresita incat tot ce pot sa te sfatuiesc este sa lasi copilul in pace sa manance cand si cat are nevoie.... Sau vrei neaparat sa ai un copil obez pe termen lung si nu stii cum sa faci? Tu mananci aceleasi cantitati de mancare zilnic? Stai sa vezi la 2 ani cand ajunge sa nu mai manance mai nimic fata de cum esti obisnuita. Nu face o obsesie din mancare ca o sa ajungi vai de tine cu asta. Daca copilul e sanatos, lasa-l in pace sa aibe ritmul lui.

    • Scor: 0
Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.

Intrebari dupa relevanta