86

de kriszz in Sarcina despre 2 octombrie 2022 deschis - denunta

Mi-am pierdut ingerasii...

Buna seara dragi mămici. Am fost însărcinată cu gemeni ,controale, medicamente tot ce a trebuit am respectat. In 21 septembrie urma să aflăm ce vom aveam ,însă din pacate doamna doctor ne-a dat o veste la care nu ne-am asteptat si crezut ca se poate intampla asa ceva. Nu mai exista bataie de inimă. Am rămas șocați nici nu am stiut ce sa zicem cum sa reacționăm, am zis sa se mai uite odată. Am primit trimitere la spital,fiindcă dupa măsurători cam de 2 saptamani nu mai trăiau îngerași. Ajunși la spital sa mai facut un control sa constatat la fel .Au facut internarea ptr a induce nașterea naturală, părea totul asa ireal .A doua zii când sa rupt apa ,au început contractiile nu imi venea sa cred si nu voiam sa accept ca se intampla asa ceva. A fost un moment foarte dureros dupa ce am nascut nu puteam crede .Atata m-am gândit si ma gandesc cu ce am gresit ,trebuia sa merg la control mai des sa nu astept dupa programare, nu m-am odihnit destul ,nu am.luat medicamentele cum ar fii trebuit si multe alte intrebari .Asteptam rezultatele de la analize ,dar pana atunci cum sa nu ma mai dau vina pe mine .Atata ma gandesc ,si ma doare enorm. Totul sa intamplat in luna a 5 .Mai erau 4 luni si nasteam. Mai avem un băiețel de 4 ani ,de mult ori ma uit la el si trebuie sa plâng nu inteleg de ce nu sa putut si cu ingerasi sa fie asa sa ii am lângă mine si sa ii vad cum cresc. Băiețelul nu are nici o vina dar sunt zile când sunt foarte distanța de el .Soțul ma sprijină în toate si imi spune sa nu mai dau vina pe mine si sa gandesc asa .Dar e foarte greu am.zile când nici mâncare nu imi trebuie absolut nimica .Dacă au mai fost mămici care au trecut prin asa ceva cum.ati facut, cum v-ati revenit?

Raspunsuri (7):

Raspunsuri: 7 • Score 0 • Vizualizari: 1168
Rasfoieste dupa
  • 86

    by kriszz about 5 octombrie 2022

    Asa este de greu.Astăzi am avut cate ceva de rezolvat cu sotul,am.mers si eu.Tot cate o gri doamna venea cu burtica mai mare, sau cu nnou născuți0Asa dureros E. . Ma gândeam.asa trebuia sa fiu si eu acuma .greu m-am abținut să nu plâng acolo.in instituie.

    • Scor: 0
  • 2

    by GabrielaMadalina about 3 octombrie 2022

    Buna .Îți doresc multa putere sa treci peste ,gândeștete că ai acasă un băiețel care are nevoie de tine.Cred că este foarte greu.Multa sănătate .😘

    • Scor: 0
  • 46

    by monicabo about 3 octombrie 2022

    Multa putere iti doresc.

    Nu ma pricep extrem de bine la cuvinte in situatii de genul asta, insa, de la distanta, iti sunt alaturi.

    Intre controale exista intotdeauna o pauza, mai mica sau mai mare, in functie de cum decide medicul ginecolog. Nu poti merge zilnic la controale. Daca era ceva in neregula la un control medicul ti-ar fi spus. Asa ca nu are rost deloc sa te invonovatesti pt asta....  Suna ca un cliseu, dar... asa a fost sa fie... din pacate nu sta totul in puterea noastra si nu putem controla totul....

    Durerea ti-o va mai atenua timpul... acum e prea proaspat totul.

    Poti incerca niste sedinta la psoholog. E important sa ai familia langa tine!

    Toate cele bune, inca o data: iti doresc multa putere sa depasesti cu bine momentul greu prin care treci! 

    • Scor: 0
  • 2

    by Tico about 3 octombrie 2022

    Buna,și eu am avut sarcina cu gemeni dar din păcate la o luna jumate când am mers la ecografie unul din ei s-a oprit din evoluție.A rămas doar unul care este un băiețel sănătos,dar tot timpul mă întreb de ce celălalt s-a oprit,era fetiță sau băiețel.Din păcate în cazurile astea nu avem cf.Imi pare rău pentru pierderea ta.

    • Scor: 0
  • 13258

    by CorinaDani about 3 octombrie 2022

    Îmi pare rău că treci prin asa ceva.Discuta cu un psiholog, pe lângă trauma în sine, acum și organismul tău este răvășit de transformările hormonale produse de sarcina și pierderea ei.Copilul și soțul tău au nevoie de tine. Nu te distanta de ei, dimpotrivă, acum e momentul sa fiți uniți, sa va sprijiniți unul de altul, sa treceți împreună prin toate etapele acestei tragedii. . Nu ai nici-o vina, te vei convinge când vei primi rezultatele analizelor.

    • Scor: 0
  • 379

    by Judoka02 about 3 octombrie 2022

    Nu ai gresit cu absolut nimic, nu are rost sa te invinovatesti. Tragedii se intampla uneori cand nu asteptam (uneori chiar si la sarcini in luni mai avansate) . 

    Anturajul e f important, familia, prietenele pe care le ai. Sotul tau sufera si el la fel de mult. Iar copilul nu are nici o vina, pt el trebuie sa fii puternica si sa mergi mai departe. 

    • Scor: 0
  • 702

    by Mihaela0000 about 3 octombrie 2022

    Buna, din pacate sarcinile cu gemeni se prezinta mai cu risc. Stiu ca nu te incalzeste cu nimic, dar nu ai gresit cu nimic. Orice probleme, anomalie, daca vor gasi la analize ti se va transmite. Nu te ajuta la nimic sa faci controale mai dese. Eu am trecut printr-un avort pierdut (asa se numeste ce ai avut si tu, faptul ca nu au mai fost dar corpul nu a dat niciun semn) insa la varsta mai mica de gestatie, si tot am suferit mult. Cred ca pentru trauma pe care ai trait-o pentru binele baietelului tau, ar fi bine sa incerci sa vorbesti cu un psiholog, de preferat sa gasesti o femeie, mama, macar cateva sedinte. Daca te acapareaza depresia, foarte greu vei mai iesi din ea. Daca crezi in Dumnezeu, du-te la o manastire/biserica si vorbeste cu un parinte. Mie mi-a citit parintele o rugaciune de iertare a pacatelor mele dupa sarcina pierduta si m-am mai linistit. Ai nevoie de ajutor, dar mai ales, copilul tai are nevoie de tine. Nimic nu poate fi schimbat, dar putem ca pe voitor sa facem sa fie bine. Cei care iti spun ca nu e vina ta, chiar nu e. Sanatate multa si liniste iti doresc.

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • kriszz
      by kriszz
      3 octombrie 2022

      Multumesc mult ,e foarte greu încă de acceptat .

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.