2

de Miry02 in Sarcina despre 24 septembrie 2022 deschis - denunta

Analize trimestrul 2 de sarcina

Va rog frumos ,am 40 de ani sunt la prima nastere si am circa 28- 29 de săptămâni de sarcina, as vrea sa aflu neaparat ce analize trebuie sa fac ,pentru ca la última vizita făcută la dr.ginecolog ,mi-a scris in scrisoarea medicala ca sarcina decurge bine si se cer analize complete trimestrul.2 de sarcină, când am fost la doctorul de familie ,nu mi-a eliberat trimitere pt. analize deoarece nu știe care analize trebuie sa fac,nu am nr de telefon al doctorului ginecolog ,sa sun ,sa-l întreb personal,despre ce analize se necesita,va rog frumos rasundeti-mi doar dacă știți sigur care sunt analizele uzuale in trimestrul 2 de sarcină, Va mulțumesc !

Raspunsuri (4):

Raspunsuri: 4 • Score 0 • Vizualizari: 840
Rasfoieste dupa
  • 13254

    by CorinaDani about 24 septembrie 2022

    https://www.medlife.ro/articole-medicale/analize-si-investigatii-recomandate-in-sarcina

    • Scor: 0
  • 13254

    by CorinaDani about 24 septembrie 2022

    Miry, tu deja ești în trimestrul 3 de sarcina. Uite un articol complet despre analizele din timpul sarcinii. Nu înțeleg, ce medic de familie ai tu, de nu e în stare sa caute pe net o informație, dacă nu are cunoștințele necesare. Mi se pare absurd să-i duci tu lista analizelor pe care ar fi trebuit ea sa ți le prescrie, ca doar nu ești singura ei pacienta gravida.În fine...Îți pun articolul în mesaj separat de acesta.

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • Miry02
      by Miry02
      24 septembrie 2022

      Da ,mulțumesc ,aveți dreptate,nu pot sa îmi dau seama de ce

  • 702

    by Mihaela0000 about 24 septembrie 2022

    Nu stiu in ce judet te aflii si care e motivul pt care nu ai mers la niciun consult/eco/analiza pana acum, insa te sfatuiesc sa mergi la maternitatea cea mai mare de pe langa tine, eventual sa suni si sa intrebi daca exista programul POCU la ei. Este un program prin bani europeni in care gravida are gratuit toate ecografiile si analizele, si iti urmaresc ei sarcina si tot acolo.

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • Miry02
      by Miry02
      24 septembrie 2022

      Am mai fost la consultatii mereu,sarcina îmi este urmarita încă de la început ,am făcut tot ce mi s-a cerut pana acum si ecografiile,tot absolut ,sunt din judetul,Galați, sunt inscrisa la maternitate, va mulțumesc!

  • 702

    by Mihaela0000 about 24 septembrie 2022

    Pai cele se sange si urina uzuale pe care le-ai primi si in rest daca ti-ar da trimitere, plus grupa de sange si rh:Grupa sangvina si factorul Rh;Hemoleucograma;Sumar de urina si urocultura;Glicemie;Recomand si Functia tiroidiana (daca ai avut ceva probleme, macar sa stii) Deasemenea, am gasit pe net si despre asta, discuta cu medicul daca sunt decontate:Dozarea AFP (alfafetoproteina) - reprezinta o proteina secretata de ficatul celui mic, precum si un bun indicator pentru prezenta unor afectiuni mai serioase, precum sindromul Down, defectele structurale ale peretelui abdominal, spina bifida, dar si alte defecte cromozomiale;Estriolul, inhibina si HCG - markeri placentari care orienteaza controlul medical asupra starii de sanatate a fatului.

    • Scor: 0
    1 comentariu
    • Miry02
      by Miry02
      24 septembrie 2022

      Mulțumesc! O zi buna!

Autentificarea este necesara pentru a posta un raspuns.